Stoiximan Super League

Σισέ: «Διψάω για τίτλους»!

Αποφασισμένος να γευτεί επιτυχίες και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην επίτευξη των φετινών του στόχων εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Με δηλώσεις του στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι», ο Γάλλος επιθετικός έδωσε την υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας πως: «θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και θα προσπαθήσω να βάλω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ. Διψάω για τίτλους»! Ήττα με στο φιλικό από τη Χόφενχαϊμ.

Αποφασισμένος να γευτεί επιτυχίες και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην επίτευξη των φετινών του στόχων εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Με δηλώσεις του στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι», ο Γάλλος επιθετικός έδωσε την υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας πως: «θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και θα προσπαθήσω να βάλω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ. Διψάω για τίτλους»!

«Τον ήξερα (σ.σ. Παναθηναϊκό) όχι μόνο από τους προ πενταετίας αγώνες με την τότε ομάδα μου, την Οσέρ. Είναι ένα κλαμπ με ιστορία και οι άνθρωποί του με έπεισαν ότι το πλάνο τους ταιριάζει με τα δικά μου στοιχεία. Ο Παναθηναϊκός μού δίνει την ευκαιρία να παίξω στην καλύτερη διοργάνωση του κόσμου, το Τσάμπιονς Λιγκ. Κι ακόμη, μπορώ μαζί του να διεκδικήσω το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας μου», τόνισε αρχικά ο 27χρονος άσος και συνέχισε αναφερόμενος στον προσωπικό του στόχο:

«Πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά αυτός ο αριθμός είναι εφικτός. Είμαι έτοιμος να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα» και συνέχισε διευκρινίζοντας πως: «Ρωτήθηκα αν θα πρέπει να με φοβούνται και απάντησα θετικά. Όχι να φοβούνται εμένα μόνο, αλλά ολόκληρη την ομάδα».

Κληθείς να σχολιάσει για ακόμη μία φορά την υποδοχή που του επεφύλαξε ο κόσμος των «πρασίνων», είπε: «Πραγματικά έμεινα έκθαμβος με την υποδοχή. Πρώτη φορά βίωνα κάτι τέτοιο. Ο κόσμος μού έδειξε ότι με αγαπά και με εμπιστεύεται. Θα σας αποκαλύψω κάτι: αυτό ακριβώς είναι το μυστικό μου. Να νιώθω ότι με αγαπούν και με πιστεύουν. Για αυτούς εγώ θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος μού έδωσε το καλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια της καριέρας μου».

Ποια, όμως, είναι η υπόσχεσή του στους οπαδούς; «Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Τα λόγια γενικά, θα έλεγα. Μπορώ λοιπόν απλά να τους πω ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και θα προσπαθήσω να βάλω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ. Διψάω για τίτλους...».

* Αγαπημένος του ποδοσφαιριστής, τον οποίο έχει πρότυπο είναι όπως αποκάλυψε ο Ζαν Πιερ Παπέν, ενώ δήλωσε πως: «είμαι μισός Γάλλος και μισός Αφρικανός». Παραδέχτηκε πως ένας από τους στόχους του είναι να παίξει με την εθνική Γαλλίας στο Μουντιάλ 2010, ενώ ξεκαθάρισε και προειδοποίησε ότι: «πλησιάζει η στιγμή που θα βάψω πράσινα τα μαλλιά μου»!

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x