Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Σύντομα το νέο ραντεβού

Άμεσα, πιθανόν και μέσα στο Σαββατοκύριακό θα υπάρξει νέο ραντεβού μεταξύ Νίκου Θανόπουλου και του Γιάννη Κομπότη, για να συζητήσουν το θέμα Λεονάρντο. Εκτιμάται πως οι εξελίξεις θα είναι θετικές για την «Ένωση». «Πλήρωσε» ο Εντίνιο για να πάει στη Μάλαγα. Πρόβα για τους «κιτρινινόμαυρους» σήμερα(18/7, 19:30, Novasports 1) στο φιλικό με τη Σλάβια Πράγας. δήλωσε ο Έκι Γκονζάλες.

Άμεσα, πιθανόν και μέσα στο Σαββατοκύριακό θα υπάρξει νέο ραντεβού μεταξύ Νίκου Θανόπουλου και του Γιάννη Κομπότη για να συζητήσουν το θέμα Λεονάρντο. Υπάρχει κάποια βιασύνη από πλευράς ΑΕΚ, διότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει να τον έχει το συντομότερο δυνατό στην Αυστρία, αφού τον θεωρεί απαραίτητο για την ομάδα που έχει στο μυαλό του. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, αλλά με αφορμή το Δ.Σ. της ΕΠΟ και όχι για να τα πουν για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Πάντως, συμφώνησαν πως εντός του Σαββατοκύριακου θα τα πουν τηλεφωνικά για να βρεθεί λύση για αυτό το θέμα. Είναι σαφές γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής η μεταγραφή. Ο κ. Κομπότης είναι ευχαριστημένος με τα χρήματα που του προσφέρονται, αλλά διαφωνεί με τον τρόπο καταβολής τους. Όπως έχει γίνει γνωστό η ΑΕΚ δίνει 800.000 ευρώ, 20% ποσοστό μεταπώλησης αν πουληθεί σε άλλη ομάδα με ποσό ανώτερο των 800.000 ευρώ και δανεικό έναν εκ των Μπερνς, Ντιούφ, Μπαρμπούδη, Πάνου, Παληγεώργου. "Θέλω ΑΕΚ και Μπάγεβιτς", δήλωσε ο Έκι Γκονζάλες.

Η ΑΕΚ προτείνει να καταβάλει 200.000 ευρώ στις 30 Αυγούστου, 300.000 ευρώ στις 30 Αυγούστου του 2010 και το ίδιο ποσό στις 30 Αυγούστου του 2011. Ο πρόεδρος των Βοιωτών δεν συμφωνεί με το ποσό της πρώτης δόσης και με την αποπληρωμή σε βάθος τριετίας. Ωστόσο, εκτιμάται πως το θέμα θα ολοκληρωθεί θετικά για τους «κιτρινόμαυρους».

Απαλλάχθηκε ο Εντίνιο

Από την τσέπη του πλήρωσε ουσιαστικά ο Εντίνιο για να πάει στη Μάλαγα. Ο Πορτογάλος επιθετικός είναι παίκτης της ισπανικής ομάδας όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Η ΑΕΚ θα εισπράξει σε χρονικό ορίζοντα δύο ετών 1 εκατ. ευρώ και διατηρεί το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη, παρότι υπήρχε ρήτρα αποδέσμευσης 2 εκατ. ευρώ. Αυτά τα στοιχεία είναι γνωστά από χθες το βράδυ(17/7). Το νέο έχει να κάνει με μία άλλη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του 27χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Εντίνιο θα μπορούσε να είχε εισπράξει το 20% της μεταγραφής, όπως προβλεπόταν από ένα όρο του συμβολαίου. «Ξεχάστε ήταν το», ήταν το μήνυμα του Θανόπουλου και ο παίκτης το ξέχασε. Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά μέχρι τη Δευτέρα.

Πρόβα για ΑΕΚ, Ιορντάκε και Μάκο

Το πρώτο φιλικό της νέας ΑΕΚ θα διεξαχθεί σήμερα(18/7, 19:30) απέναντι στην πρωταθλήτρια Τσεχίας, Σλάβια Πράγας στο Σβαρτς, που απέχει 57 χιλιόμετρα από το Ζέεφελντ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει το 4-3-3 και στο αρχικό σχήμα θα βρίσκονται οι νεοαποκτηθείς Μάκος και Ιορντάκε. Βέβαια τα βλέμματα θα είναι πάνω στον Ρουμάνο, διότι αυτός είναι άγνωστός στους φίλους της ομάδας, ενώ για τον Έλληνα μέσο υπάρχει εικόνα.

Η κατάσταση θα ήταν ξεκάθαρη σε ότι αφορά τα πλάνα του 60χρονου τεχνικού για τη νέα περίοδο, αν είχε και στη διάθεση του τον Τζεμπούρ. Όμως, Γαλλοαλγερινός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχύο. Αντιθέτως, φαίνεται πως θα χρησιμοποιηθεί ο Χουανφράν. Ο Ισπανός αμυντικός έχει τενοντίτιδα, αλλά συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση και είναι έτοιμος για τον σημερινό αγώνα.

Ο Σάχα θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας στο σημερινό παιχνίδι. Από τα αριστερά προς τα δεξιά θα παίξουν οι Χουανφράν, Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας. Στον άξονα θα βρίσκεται ο Καφές, έχοντας δεξιά του τον Μάκο και αριστερά του τον Ενσαλίβα. Ο Μπλάνκο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ιορντάκε δεξιά του και τον Σκόκο αριστερά.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x