Ελλάδα

«Τέλος» ο Χατζηβρέττας!

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Χατζηβρέττας. Ο 32χρονος γκαρντ, που αγωνιζόταν στο «τριφύλλι» τα τελευταία έξι χρόνια, με γραπτή δήλωση του, επιβεβαίωσε την είδηση και τόνισε παράλληλα πως... η βαλίτσα του είναι γεμάτη από χαρές.

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Χατζηβρέττας. Ο 32χρονος γκαρντ, που αγωνιζόταν στο «τριφύλλι» τα τελευταία έξι χρόνια, με γραπτή δήλωση του, επιβεβαίωσε την είδηση και τόνισε παράλληλα πως... η βαλίτσα του είναι γεμάτη από χαρές. Ο Έλληνας παίκτης επιθυμούσε να υπογράψει νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ενώ ο Παναθηναϊκός του πρόσφερε 1+1 και υπήρχε επίσης διαφωνία στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών. «Δεν μπορούμε να περιμένουμε για πολύ τον Γιασκεβίτσιους»

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου, στους συμπαίκτες μου, στο γυμναστή, στο σταφ, στη διοίκηση και στον κόσμο της ομάδας για όσα μου πρόσφεραν και την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα έξι χρόνια. Έκλεισε ένας κύκλος της μπασκετικής μου πορείας και φεύγω με τη βαλίτσα γεμάτη από χαρές, τίτλους, επιτυχίες, δυνατές συγκινήσεις και όμορφα συναισθήματα. Αυτά τα έξι χρόνια θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ, Νίκος Χαζτηβρέττας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x