Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Φρένο» για Λεονάρντο!

Αρνητική εξέλιξη είχε για την ΑΕΚ το θέμα Λεονάρντο. Ο Λεβαδειακός με επιστολή του ενημέρωσε ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται και η Ένωση, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, απέσυρε το ενδιαφέρον της. .Θετικός να μεταγραφεί στην AEK ο Έκι Γκονζάλες.

Αρνητική εξέλιξη είχε για την ΑΕΚ το θέμα Λεονάρντο. Ο Λεβαδειακός με επιστολή του ενημέρωσε ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται και η Ένωση, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, απέσυρε το ενδιαφέρον της. Δεν θα γίνειτο φιλικό με Σλάβια Πράγας.Θετικός να μεταγραφεί στην AEK ο Έκι Γκονζάλες.

Η υπόθεση Λεονάρντο απασχόλησε για πολύ καιρό την ΑΕΚ που ετοίμαζε προσεκτικά την επίσημη πρόταση που θα καταθέσει στον Λεβαδειακό. Αυτό έγινε πριν λίγες ημέρες, αλλά σήμερα (Σάββατο) ο ισχυρός άντρας των Βοιωτών, Γιάννης Κομπότης έστειλε επιστολή στην «Ένωση», στην οποία αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν παραχωρείται γιατί κρίνεται απαραίτητος για την ομάδα!

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αμέσως μετά η ΑΕΚ αναφέρει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι σήμερα έλαβε επιστολή από την ΠΑΕ Λεβαδειακός, η οποία αναφέρει ότι η πρότασή μας για τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο δεν γίνεται αποδεκτή, διότι ο ποδοσφαιριστής κρίνεται απαραίτητος για το ρόστερ του Λεβαδειακού. Ως εκ τούτου η ΑΕΚ αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ευχαριστεί την ΠΑΕ Λεβαδειακός και ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο για τη στάση του και την επιθυμία του να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας», η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

H τελευταία προσφορά της ΑΕΚ ήταν ύψους 800.000 ευρώ, 20% ποσοστό μεταπώλησης αν πουληθεί σε άλλη ομάδα με περισσότερα χρήματα από τα παραπάνω και δανεικό έναν εκ των Μπερνς, Ντιούφ, Μπαρμπούδη, Πάνου, Παληγεώργου. Φήμες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ραπίντ Βιένης να αποκτήσει τον νεαρό άσο.

Απαλλάχθηκε ο Εντίνιο

Από την τσέπη του πλήρωσε ουσιαστικά ο Εντίνιο για να πάει στη Μάλαγα. Ο Πορτογάλος επιθετικός είναι παίκτης της ισπανικής ομάδας όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Η ΑΕΚ θα εισπράξει σε χρονικό ορίζοντα δύο ετών 1 εκατ. ευρώ και διατηρεί το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη, παρότι υπήρχε ρήτρα αποδέσμευσης 2 εκατ. ευρώ. Αυτά τα στοιχεία είναι γνωστά από χθες το βράδυ(17/7). Το νέο έχει να κάνει με μία άλλη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του 27χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Εντίνιο θα μπορούσε να είχε εισπράξει το 20% της μεταγραφής, όπως προβλεπόταν από ένα όρο του συμβολαίου. «Ξεχάστε το», ήταν το μήνυμα του Θανόπουλου και ο παίκτης το ξέχασε. Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά μέχρι τη Δευτέρα.

Πρόβα για ΑΕΚ, Ιορντάκε και Μάκο

Το πρώτο φιλικό της νέας ΑΕΚ θα διεξαχθεί σήμερα(18/7, 19:30) απέναντι στην πρωταθλήτρια Τσεχίας, Σλάβια Πράγας στο Σβαρτς, που απέχει 57 χιλιόμετρα από το Ζέεφελντ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει το 4-3-3 και στο αρχικό σχήμα θα βρίσκονται οι νεοαποκτηθείς Μάκος και Ιορντάκε. Βέβαια τα βλέμματα θα είναι πάνω στον Ρουμάνο, διότι αυτός είναι άγνωστός στους φίλους της ομάδας, ενώ για τον Έλληνα μέσο υπάρχει εικόνα.

Η κατάσταση θα ήταν ξεκάθαρη σε ότι αφορά τα πλάνα του 60χρονου τεχνικού για τη νέα περίοδο, αν είχε και στη διάθεση του τον Τζεμπούρ. Όμως, Γαλλοαλγερινός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχύο. Αντιθέτως, φαίνεται πως θα χρησιμοποιηθεί ο Χουανφράν. Ο Ισπανός αμυντικός έχει τενοντίτιδα, αλλά συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση και είναι έτοιμος για τον σημερινό αγώνα.

Ο Σάχα θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας στο σημερινό παιχνίδι. Από τα αριστερά προς τα δεξιά θα παίξουν οι Χουανφράν, Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας. Στον άξονα θα βρίσκεται ο Καφές, έχοντας δεξιά του τον Μάκο και αριστερά του τον Ενσαλίβα. Ο Μπλάνκο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ιορντάκε δεξιά του και τον Σκόκο αριστερά.

Εκι Γκονζάλες: «Θέλω ΑΕΚ και Μπάγεβιτς»

Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ΑΕΚ να κινείται για την απόκτηση του Έκι Γκονζάλες, αποδείχθηκαν πέρα για πέρα αληθινά. Όπως δήλωσε ο Αργεντινός μέσος στην ιστοσελίδα www.aek365.gr, ο μάνατζέρ του έχει δεχθεί κρούση από την διοίκηση της ΑΕΚ αλλά ακόμα δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση. «Αν τελικά υπάρξει επίσημη πρόταση εννοείται ότι θα τη μελετήσω σοβαρά» τόνισε ο Γκονζάλες, ο οποίος δεν θεωρεί πρόβλημα την παρουσία του πριν από λίγα χρόνια στον Παναθηναϊκό. «Φυσικά και θα ήθελα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Θα ήταν πολύ ωραία να επιστρέψω στην Ελλάδα. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που έχω αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα το θεωρώ θετικό καθώς γνωρίζω το πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστώ χρόνο για να προσαρμοστώ».

Ο Αργεντινός παίκτης χαρακτήρισε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς κορυφαίο προπονητή στην Ελλάδα και δήλωσε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του. Όσο για το χαρακτήρα του… «Δεν έχει καμία σχέση με το αν είμαι πειθαρχημένος ή όχι. Μάλιστα νομίζω ότι είμαι αρκετά πειθαρχημένος σαν παίκτης. Ο τεράστιος όμως ζήλος μου για να κερδίζω κάποιες φορές παρεξηγείται και ίσως από αυτό τον λόγο να έχουν δημιουργηθεί κάποια προβλήματα»

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης- Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x