Ελλάδα

Κελάτι: «Γίγαντας ο Ολυμπιακός»

Ευτυχισμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρολεύκων» το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Τόμας Κελάτι. «Ήρθα σε έναν από τους γίγαντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ» δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Ευτυχισμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρολεύκων» το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Τόμας Κελάτι. «Ήρθα σε έναν από τους γίγαντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ» δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους γίγαντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μια ομάδα που η φήμη της έχει φτάσει σ' όλο τον κόσμο. Είναι τιμή μου που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας», τόνισε ο 27άχρονος γκαρντ και συμπλήρωσε: "Πριν δυο μέρες δεν ήξερα που θα συνεχίσω την καριέρα μου και όταν με πήρε ο ατζέντης μου να μου πει για τον Ολυμπιακό, δεν υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση. Άλλη μια φορά μίλησα μαζί του για να υπογράψω το συμβόλαιο. Του είπα ότι από τη στιγμή που με θέλει ο Ολυμπιακός θα παίξω σ' αυτή την ομάδα και δε θέλω να ακούσω άλλη πρόταση».

Ο Κελάτι φαίνεται πως γνωρίζει αρκετά καλά τη νέα του ομάδα: «Δε θα ξεχάσω το παιχνίδι στο ΣΕΦ για δυο λόγους. Πιστεύω ότι έπαιξα καλά και μάλιστα σ' ένα γήπεδο που η πίεση είναι μεγάλη. Χαίρομαι πραγματικά που αυτή την πίεση θα τη νιώθουν πλέον οι αντίπαλοί μου. Στους δικούς μου όταν μίλησα για τον Ολυμπιακό μίλησα για την ατμόσφαιρα που έζησα. Φανταστική. Νομίζω ότι όλοι οι συμπατριώτες μου θα πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα για να δουν πως είναι να υποστηρίζεις μια ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα Φάιναλ Φορ. Μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει τίτλους και την Ευρωλίγκα. Αυτό που πιστεύω εγώ ότι έλειψε πέρσι από τον Ολυμπιακό παρακολουθώντας τα παιχνίδια είναι τρία στοιχεία. Η εμπειρία που νομίζω ότι αποκτήθηκε, πιο σκληρή άμυνα που σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται κι από το πόσο γνωρίζει ο ένας παίκτης τον άλλο και απειλή από την περιφέρεια. Αυτή είναι η δουλειά μου. Να απειλώ δηλαδή απ' έξω για να ανοίγω διαδρόμους στον Τσίλντρες, τον Παπαλουκά και τα άλλα παιδιά».

Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο πρώην παίκτης της Μάλαγα, τόνισε πως «παίζοντας στην Ευρώπη μαθαίνεις ότι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Σέβομαι πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό. Είναι σπουδαία ομάδα και γνωρίζω ότι πρέπει να τους κερδίσουμε για να φτάσουμε στους στόχους της ομάδας. Ένας τίτλος αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν κερδίζεις ένα σπουδαίο αντίπαλο κι αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε».

Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x