Αγγλία

Και επίσημα «πολίτης» ο Αντεμπαγιόρ

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, είναι και επίσημα ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος το βράδυ του Σαββάτου.

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, είναι και επίσημα ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 25χρονος επιθετικός, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις το απόγευμα της ίδια μέρας και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιο με την καινούρια του ομάδα, το οποίο είναι διάρκειας πέντε χρόνων.

Έτσι, μετά από αυτό το γεγονός, η Αρσεναλ θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 35 εκατ. ευρώ και όπως όλα δείχνουν θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού, ώστε να καλύψει το κενό που άφησε ο Αντεμπαγιόρ.

Από εκεί και πέρα, ο επιθετικός από το Τόγκο, θα αγωνίζεται με το Νο.25 στην πλάτη, το ίδιο που είχε και στους «κανονιέρηδες».

«Δεν μπορώ να περιμένω να παίξω για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι και τους δείξω τι μπορώ να κάνω. Γεννήθηκα για να παίζω ποδόσφαιρο και αυτό είναι που θέλω να κάνω. Ήρθα εδώ για να γράψω ιστορία για αυτόν τον σύλλογο και τους οπαδούς του. Ήταν αυτά που μου είπαν πρόεδρος και προπονητής για αυτά που θέλουν να πετύχουν που με έκαναν να ανυπομονώ να ξεκινήσω», ήταν τα λόγια του Αντεμπαγιόρ.

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x