Stoiximan Super League

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: «Πέταξε» για Βέλγιο

Για το Βέλγιο αναχώρησε σήμερα τα ξημερώματα η αποστολή του Πανιωνίου, όπου θα μείνει μέχρι τις 2 Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Για την απόκτηση του Ζερόμ Αλόνζο κινούνται οι «κυανέρυθροι», σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ο 37χρονος τερματοφύλακας της Ναντ βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. «», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.

Για το Βέλγιο αναχώρησε σήμερα τα ξημερώματα η αποστολή του Πανιωνίου, όπου θα μείνει μέχρι τις 2 Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Εμίλιο Φερέρα πήρε μαζί του τους Αναστασόπουλο, Ανδριόλα, Ουέλινγκτον, Γουνδουλάκη, Εστογιάνοφ, Καστελιόνε, Κοντοέ, Κούκετς, Κουμόρτζι, Κοντοχρήστο, Κούρντι, Λαζούρα, Λάτκα, Λουκίνα, Μανιάτη, Μπάλαμπαν, Μπεθέρα, Μπέλιτς, Νικολάου, Ομο, Ρεκόμπα, Ριέρα, Σίμωση, Σιόβα, Σκούφαλη, Σμόγιε, Τζαβέλα.

Στο Βέλγιο η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αντιμετωπίσει τη Σεντ Τρούιντεν (22/07), τη Σερκλ Μπριζ (25/07), την Γκέρμιναλ (26/07) και τη Βίζε (01/08). Επικεφαλής της αποστολής είναι ο γενικός αρχηγός, Ακης Μάντζιος.

Γράφουν για Αλόνζο

Για την απόκτηση του Ζερόμ Αλόνζο κινείται ο Πανιώνιος, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ο 37χρονος τερματοφύλακας της Ναντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι θέλουν να πλαισιώσουν τον Τόμας Μπέλιτς. Ο Γάλλος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί, επίσης, στη Παρί Σεν Ζερμέν, τη Μαρσέιγ, τη Σεντ Ετιέν και τη Νις.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x