Ελλάδα

Κουφός: «Ευλογία η Εθνική»

Χαρούμενος που είναι μέλος της Εθνικής μπάσκετ Ανδρών εμφανίστηκε ο Κώστας Κουφός, μιλώντας κατά την άφιξή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Είναι ευλογία και πολύ μεγάλη τιμή για εμένα. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ήταν οι πρώτες λέξεις του ομογενούς σέντερ των Τζαζ. «», δήλωσε αργότερα ο Νικ Καλάθης στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας.

Χαρούμενος που είναι μέλος της Εθνικής μπάσκετ Ανδρών εμφανίστηκε ο Κώστας Κουφός, μιλώντας κατά την άφιξή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Είναι ευλογία και πολύ μεγάλη τιμή για εμένα. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ήταν οι πρώτες λέξεις του ομογενούς σέντερ των Τζαζ.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ενήμερος για τη «γαλανόλευκη» και κάποιους από τους παίκτες της που έχουν αγωνιστεί ή βρίσκονται στα υπ’ όψιν ομάδων του ΝΒΑ: «Ξέρω αρκετά πράγματα για την Εθνική. Ξέρω τον “Σόφο” (σ.σ.: Σοφοκλή Σχορτσιανίτη) και τον (Βασίλη) Σπανούλη. Πιστεύω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Ερωτηθείς για τους «αιώνιους», απάντησε: «Ξέρω τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ καλές ομάδες. Δεν θέλω να έρθω εδώ να αγωνιστώ. Το ΝΒΑ είναι πάντα προτεραιότητά μου. Θέλω να έρχομαι στην Ελλάδα για να παίζω με την Εθνική. Είμαι νέος στο ΝΒΑ. Έχω δουλέψει πολύ για αυτό. Θέλω να εξελιχθώ και να παίξω σε αυτό».

Ο Κώστας Κουφός όταν ρωτήθηκε για τις διαφορές μεταξύ NBA και Ευρώπης, απάντησε:
«Είναι εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι στην Αμερική απ' ό,τι στην Ευρώπη, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Είναι δύσκολο, αλλά θέλω να βοηθήσω και να βελτιωθώ. Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».

Για την προοπτική να παίξει μαζί με το φίλο του Νικ Καλάθη, δήλωσε: «Είναι πολύ καλός φίλος και σπουδαίος παίκτης. Είμαι χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα και θα προπονούμαστε μαζί».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και αυτός στην Ελλάδα, τόνισε: «Θα το δούμε αυτό, δεν το ξέρω ακόμα. Τώρα παίζω στο NBA και το όνειρό μου είναι να μείνω εκεί για αρκετά χρόνια ακόμα».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x