Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: «Βγαίνει» μεταγραφή;

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί σήμερα ο Ματ Ντάρμπισαϊρ είναι πιθανό να επισπεύσουν τις κινήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού για την απόκτηση επιθετικού. Ο Άγγλος φορ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και εντός της ημέρας θα εξεταστεί από τον Λάκη Νικολάου. Στα υπ’ όψιν των Πειραιωτών παραμένει ο Μαρκ Γκονζάλες. «Αυτό που περιμένω είναι τα επίσημα παιχνίδια. Μέχρι τότε έχουμε 10 μέρες. Καλό είναι το ότι σε κάθε παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται», ανέφερε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί σήμερα ο Ματ Ντάρμπισαϊρ είναι πιθανό να επισπεύσουν τις κινήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού για την απόκτηση επιθετικού. Ο Άγγλος φορ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και εντός της ημέρας θα εξεταστεί από τον Λάκη Νικολάου.

Αν ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ αποφασίσει ότι ο 23χρονος άσος χρειάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, τότε ο παίκτης υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ανατρέψουν το αρχικό τους πλάνο και να εξετάσουν εκ νέου την περίπτωση απόκτησης ενός επιθετικού. Οι Πειραιώτες έχουν τον Κώστα Μήτρογλου και τον Ντιόγο, οι οποίοι καλύπτουν τη γραμμή «κρούσης» της ομάδας. Χρειάζεται, όμως, να αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης…

Μέχρι στιγμής τα δύο ονόματα που μπορούν να αγωνιστούν ως στράικερ είναι ο Μπομπό (σ.σ.: με την προϋπόθεση ότι η Μπεσίκτας θα κάνει κίνηση αποδεχόμενη να δώσει το 50% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου για δύο εκατομμύρια ευρώ) και ο Αλτιντορ (σ.σ.: που εξετάζεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού).

Το θέμα του αριστερού μέσου

Στα υπ’ όψιν του Ολυμπιακού παραμένει ο Μαρκ Γκονζάλες. Οι διοικούντες υποστηρίζουν ότι δεν έχουν προγραμματίσει καμία κίνηση για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της μεσαίας γραμμής και όσο ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός δεν παίρνει μεταγραφή για κάποια άλλη ομάδα, το συγκεκριμένο θέμα παραμένει ανοιχτό. Η Μπέτις συνεχίζει να θέλει 7 εκατ. ευρώ, την ώρα που οι Πειραιώτες προσφέρουν μέχρι 3 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η διοίκηση διαψεύδει ότι οι Γκερέιρο, Νενέ, Ομπράνιακ, Λαζέν έχουν προταθεί. Εν τω μεταξύ, στην Ισπανία ανέφεραν πως «ο Ντρέντε ήταν ένα βήμα από τη Φιορεντίνα, αλλά οι "βιόλα" δεν προχωρούν στην απόκτησή του και ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι ο πιθανός προορισμός του».

Κετσπάγια: «Σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε»

Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος της προετοιμασίας στο Έρμελο. Ο Γεωργιανός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και περιμένει τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

«Με όλη την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές, ναι, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Αυτό που περιμένω τώρα είναι τα επίσημα παιχνίδια. Μέχρι τότε έχουμε 10 μέρες. Καλό είναι το ότι σε κάθε παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται. Αυτό φάνηκε και με την Μπόχουμ. Μας βοήθησαν και οι συνθήκες. Παίξαμε σε πολύ καλό γήπεδο. Είναι πολύ πιο ευχάριστο να παίζεις σε τέτοια γήπεδα, παρά σε αυτά που αγωνιστήκαμε στα προηγούμενα φιλικά. Σε μία εβδομάδα δώσαμε τέσσερα φιλικά παιχνίδια και πήγαμε πολύ καλά. Γυρίζουμε τώρα πίσω και την Τετάρτη μάς περιμένει ένα φιλικό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και μετά ξεκινάμε τα επίσημα ματς», ανέφερε ο 41 ετών προπονητής για το κομμάτι της προετοιμασίας και ερωτηθείς πού πρέπει να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός, είπε: «Εντάξει, πάντα θέλεις να βελτιωθείς και να δεις κάτι καλύτερο. Πάμε καλά».

Τα εισιτήρια με Γκρόνινγκεν

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων του Ολυμπιακού ανακοίνωσε ότι για το φιλικό με την Γκρόνινγκεν, που θα γίνει την Τετάρτη (21:45) στο Καραϊσκάκη, τα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου σήμερα και αύριο (10:00 - 18:00) και την ημέρα του αγώνα από τις 10 το πρωί έως την έναρξη του παιχνιδιού.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) με την επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Οι τιμές είναι 10, 15, 20 και 50 (VIP) ευρώ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x