Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Εναλλακτικό πλάνο

Τις εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του δεξιού μπακ ενεργοποιεί η ΑΕΚ, αφού εκπνέει η διορία για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Οι παίκτες που έχουν προκριθεί είναι ο Πάμπλο Χερές και ο Ζόλταν Ζέλεσι. Σε αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει τη θέση του μεσοεπιθετικού βρίσκεται η «Ένωση», μετά το «ναυάγιο» της απόκτησης του Λεονάρντο. Στην κορυφή της σχετικής λίστας του Μπάγεβιτς βρίσκεται ο Ιγκόρ Μπουρζάνοβιτς. «», δήλωσε ο Σκόκο.

Τις εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του δεξιού μπακ ενεργοποιεί η ΑΕΚ, αφού εκπνέει η διορία για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Οι παίκτες που έχουν προκριθεί είναι ο Πάμπλο Χερές (σ.σ.: 25χρονος Αργεντινός) και ο Ζόλταν Ζέλεσι (σ.σ.: 27χρονος Ούγγρος). Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν προσιτές οικονομικά περιπτώσεις.

Ο Χερές, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Τίγκρε, έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την Κολόν, ενώ ο Ζέλεσι έμεινε ελεύθερος από το Στρασβούργο. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να καλύψουν τη θέση του δεξιού μπακ και οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν από σήμερα.

Σε ό,τι αφορά τον Σεϊταρίδη, ο διεθνής οπισθοφύλακας έχει ειδοποιηθεί από τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, πως μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάρει το αεροπλάνο για Ιταλία, μια και μέχρι την Πέμπτη υπολογίζει να έχει βρει αυτό που επιθυμεί στη γειτονική χώρα (περιμένει κάτι ακόμα, πλην της Τζένοα).

Ακόμα κι αν δεν συμβεί αυτό, πάντως, ο 28χρονος παίκτης εμφανίζεται στο περιβάλλον του αποφασισμένος να περιμένει ακόμα και μέχρι τις αρχές Αυγούστου προκειμένου να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Ξεκινάει η αναζήτηση μεσοεπιθετικού

Σε αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει τη θέση του μεσοεπιθετικού βρίσκεται η ΑΕΚ, μετά το «ναυάγιο» της απόκτησης του Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος θα μείνει στον Λεβαδειακό, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν προχωρήσει κάποια περίπτωση. Στην κορυφή της σχετικής λίστας του Ντούσαν Μπάγεβιτς βρίσκεται ο Ιγκόρ Μπουρζάνοβιτς. Ο 23χρονος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα χαίρει της εκτίμησης του Σερβοέλληνα τεχνικού.

Σύμφωνα με τη σερβική «Kurir», ο 61 ετών προπονητής φέρεται να επικοινώνησε προ δεκαημέρου με τη διοίκηση του Αστέρα, ζητώντας τον δανεισμό του Μαυροβούνιου διεθνούς χαφ σε περίπτωση που δεν προχωρούσε η υπόθεση του Λεονάρντο. Ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας του Βελιγραδίου δεν έχει κάποια ειδοποίηση, είτε από τον «Ντούσκο» είτε από την ΑΕΚ.

Σε ό,τι αφορά τον Έκι Γκονζάλες, ο Αργεντινός έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στους «κιτρινόμαυρους», στους οποίους προτάθηκε. Η περίπτωσή του, όμως, δεν έχει προχωρήσει. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα οι Βόσνιοι ανέφεραν ότι ο Μπάγεβιτς έχει στο «στόχαστρο» και τον Σαμίρ Μπέκριτς (σ.σ.: 24χρονο μεσοεπιθετικό της Ζελέζνιτσαρ).

Δεν το πιστεύουν στη Μάλαγα!

Έκπληξη προκάλεσε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μάλαγας ότι η διοίκηση διέθεσε χρήματα για τη μεταγραφή του Εντίνιο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι ο πρώτος παίκτης που αγοράζουν οι Ανδαλουσιάνοι από τη στιγμή που μπήκαν σε ειδικό καθεστώς για τη ρύθμιση των χρεών τους.

Η Μάλαγα παίρνει μόνο ελεύθερους και δανεικούς παίκτες, ενώ την τελευταία τριετία έχει δαπανήσει χρήματα μόνο για την απόκτηση του Ουέλιγκτον (600.000 ευρώ). Τη μεταγραφή την έχουν επιβεβαιώσει όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, αλλά οι Ισπανοί μάλλον θα το πιστέψουν όταν θα εκδοθεί η επίσημη ανακοίνωση από τη Μάλαγα (αυτό θα συμβεί με την ανταλλαγή και του τελευταίου φαξ).

Στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας θα συνεχίζει να βγάζει το ψωμί του ο Φεντερίκο Ασκάρατε. Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ δεν βοήθησε ιδιαίτερα την Πόλι Εχίδο, με την οποία είχε πέρυσι μόλις 15 συμμετοχές, αλλά η διοίκηση του ανανέωσε το συμβόλαιο για ένα χρόνο. Κι αυτό διότι, σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο προπονητής έχει πολύ καλή άποψη για τον Αργεντινό στόπερ, ο οποίος πέρυσι προδόθηκε από τους συχνούς τραυματισμούς του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x