Stoiximan Super League

Λέκι: «Να ξαναγίνω ανταγωνιστικός»

Ένα από τα νέα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του Ηρακλή επί αυστριακού εδάφους είναι, αδιαμφισβήτητα, ο Ματίας Λέκι. Ο Αργεντινός στόπερ με σπουδαίo βιογραφικό αποτελεί την πιο «τρανταχτή» φετινή μεταγραφή του «Γηραιού». «Ήταν η πρώτη σημαντική προσφορά που είχα και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ και πολύ. Ήθελα να επιστρέψω στο γήπεδο και να πάρω παιχνίδια και να γίνω πάλι ανταγωνιστικός», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στη «SportDay» ο Λέκι.

Ένα από τα νέα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του Ηρακλή επί αυστριακού εδάφους είναι, αδιαμφισβήτητα, ο Ματίας Λέκι. Ο Αργεντινός στόπερ με σπουδαία καριέρα κυρίως στα ισπανικά γήπεδα -σε Ατλέτικο, Θέλτα, αλλά και στην Ιταλία με τη Λάτσιο- αποτελεί την πιο «τρανταχτή» μεταγραφή του «Γηραιού» στη μεταγραφική περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη. «Ήταν η πρώτη σημαντική προσφορά που είχα και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ και πολύ. Ήθελα να επιστρέψω στο γήπεδο και να πάρω παιχνίδια και να γίνω πάλι ανταγωνιστικός», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στη «SportDay» ο Λέκι.

•Ματίας, η έλευσή σου στον Ηρακλή προκάλεσε έκπληξη σε πολύ κόσμο.

«Ήταν η πρώτη σημαντική προσφορά που είχα και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ και πολύ. Μου άρεσε η προσέγγιση. Ήθελα να επιστρέψω στο γήπεδο και να πάρω παιχνίδια. Θέλω να γίνω πάλι ανταγωνιστικός».

•Είσαι «διψασμένος» για ποδόσφαιρο;

«Έχω μεγάλο πάθος για την τακτική. Ίσως υπερβάλλω λιγάκι, όμως δίνω πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι. Η αλήθεια είναι ότι δεν απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, αλλά τώρα στον Ηρακλή μπορεί να αλλάξει αυτό».

•Στόχο θέλεις να βάλεις;

«Είμαι υπέρ της φιλοσοφίας "παιχνίδι με το παιχνίδι". Ο πρώτος στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια συμπαγή ομάδα, να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο καρδιά και ομαδικό πνεύμα. Δεν θέλω να χάνω ποτέ».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ματίας Λέκι στο σημερινό φύλλο (20/7) της «SportDay».

«Θύμα» τραυματισμού ο Αγρίτης

Δεν αποδείχθηκε τόσο ανώδυνη τελικά η χθεσινή «φιλική» ήττα από την Κλουζ(2-0), αφού τραυματίστηκε ο Ανέστης Αγρίτης. Ο Έλληνας επιθετικός δέχθηκε ένα χτύπημα από πίσω στο δεξί του πόδι και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου από τον αγωνιστικό χώρο. Το μέγεθος του προβλήματος βάσει της πρώτης εκτίμησης δεν είναι μεγάλο. Απλώς θα μείνει λίγο πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά και αφομοίωσης των νέων συστημάτων της ομάδας, γιατί θα χρειαστεί να γυμναστεί για ένα διάστημα μόνος του, ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x