Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Ενάμιση μήνα εκτός ο «Ντάρμπι»

Τις υπηρεσίες του Ματ Ντάρμπισαϊρ για τον επόμενο ενάμιση μήνα θα στερηθεί ο Ολυμπιακός. Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι το νυστέρι στην περιοχή των κοιλιακών είναι αναπόφευκτο και ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» θα μπει την Τετάρτη στο χειρουργείο. «Δεν έχω μιλήσει με Ολυμπιακό», δήλωσε ο Μαρκ Γκονζάλες. Ενοχλήσεις ο Μαρέσκα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Τις υπηρεσίες του Ματ Ντάρμπισαϊρ για τον επόμενο ενάμιση μήνα θα στερηθεί ο Ολυμπιακός. Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι το νυστέρι στην περιοχή των κοιλιακών είναι αναπόφευκτο και ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» θα μπει την Τετάρτη στο χειρουργείο.

Επομένως, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τους ερχόμενους αγώνες των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και πιθανότατα θα μείνει εκτός πλάνων και στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας. Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Άγγλος θα χειρουργηθεί στο ίδιο σημείο. Είχε προηγηθεί η επέμβαση πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, όταν αγωνιζόταν στην Μπλάκμπερν.

«Μετά από συντηρητική αγωγή που ακολούθησε το τελευταίο διάστημα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ματ Ντάρμπισιρ, τα συμπτώματα από το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών παραμένουν.Μετά από σύσκεψη του Ιατρικού επιτελείου της ομάδας αποφασίστηκε ο παίκτης να υποβληθεί, την Τετάρτη 22/7 στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση με πλέγμα αμφοτερόπλευρα, από τον Διευθυντή της Γενικής Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής του Ιατρικού Αθηνών Dr. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία στον τομέα αυτό», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά αναγκάζει τους Πειραιώτες να επισπεύσουν τις διαδικασίες απόκτησης ενός φορ. Μέχρι στιγμής τα δύο ονόματα που μπορούν να αγωνιστούν ως στράικερ είναι ο Μπομπό (σ.σ.: με την προϋπόθεση ότι η Μπεσίκτας θα κάνει κίνηση αποδεχόμενη να δώσει το 50% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου για δύο εκατομμύρια ευρώ) και ο Αλτιντορ (σ.σ.: που εξετάζεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού).

Ατομικό ο Μαρέσκα

Μετά την αρνητική εξέλιξη στο θέμα τραυματισμού του Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο τεχνικός των «ερυθρολευκων», Τιμούρ Κετσπάγια, ανησύχησε στη σημερινή προπόνηση με τον Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό τετρακέφαλο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Γκαλέτι, Γκαλέτσιος και Στολτίδης. Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε ο Ντομί, ενώ ο Τοροσίδης ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος.


Μ. Γκονζάλες: «Δεν έχω μιλήσει με Ολυμπιακό»

Στην αποκάλυψη ότι κανείς από τον Ολυμπιακό δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του προέβη ο Μαρκ Γκονζάλες. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «adn.es», ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός της Μπέτις παραδέχτηκε ότι δεν έχει μιλήσει με τους «ερυθρόλευκους», ισχυριζόμενος ότι για τη μεταγραφή του δουλεύει αποκλειστικά και μόνο ο μάνατζέρ του.

«Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με μένα και τον Ολυμπιακό. Ό,τι γνωρίζω είναι από τον εκπρόσωπό μου, εκείνος που δουλεύει την υπόθεση (σ.σ. της μεταγραφής του), αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω περισσότερο για αυτό. Ο ίδιος, όμως, δεν έχει μιλήσει καθόλου με την Μπέτις, κάτι που νομίζω ότι πρέπει να γίνει σύντομα», τόνισε ο διεθνής άσος και συνέχισε:

«Είμαι στην Μπέτις και προπονούμαι πολύ σκληρά. Αν είναι να έρθει κάτι, θα είναι και προς όφελός τους. Δεν έχω να πω τίποτα, όλα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Πάντως, δεν έχω πει ποτέ ότι θέλω να φύγω από την Μπέτις. Εάν η ομάδα με παραχωρήσει, θα είναι για να βάλει στα ταμεία της αρκετά χρήματα. Όλοι θέλουμε να πάμε σε μια ομάδα πρωταθλήτρια, αλλά επαναλαμβάνω ότι είμαι εδώ στην Μπέτις. Ποτέ δεν πίεσα την κατάσταση».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σήμερα ο Γκονζάλες δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της ομάδας του, κάτι που εκλήφθηκε από τα ισπανικά Μέσα ως μέτρο πίεσης για να πάρει μεταγραφή.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x