Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Σήμερα υπογράφει ο Φερνάντες

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντάριο Φερνάντες στον Άρη. Ο Αργεντινός μέσος είχε χθες τρίωρη συνάντηση με τον Γιάννη Κόντη, με τον οποίο συμφώνησε σε όλα για συνεργασία ενός έτους και μόλις αποκτήσει ισπανικό διαβατήριο, θα γίνει και τυπικά παίκτης των «κιτρίνων». Αν «στραβώσει» η υπόθεση του 31χρονου παίκτη, οι Θεσσαλονικείς έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση του Ματίας Αμπελάιρας. «Το λιγότερο που πρέπει να πετύχουμε είναι η έξοδος στην Ευρώπη», τόνισε ο Σάκης Πρίττας.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντάριο Φερνάντες στον Άρη. Ο Αργεντινός μέσος είχε χθες τρίωρη συνάντηση με τον Γιάννη Κόντη, με τον οποίο συμφώνησε σε όλα για συνεργασία ενός έτους και μόλις αποκτήσει ισπανικό διαβατήριο, θα γίνει και τυπικά παίκτης των «κιτρίνων». Ο 31χρονος παίκτης θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, και αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει στους Θεσσαλονικείς.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες έχουν δώσει τα χέρια με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία ανήκει ο πρώην άσος του Πανιωνίου, η οποία προσπαθεί να μειώσει τα συμβόλαια των παικτών της και δέχθηκε να πάρει ένα ποσό από τον Άρη για να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Ο Φερνάντες πιθανολογείται ότι θα μεταβεί την Τετάρτη στην Ιταλία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Η καριέρα του Φερνάντες

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜ. ΓΚΟΛ
2000/01 Ιντεπεντιέντε - -
2001/02 Ολίμπο - -
2002/03 Κίλμες 24 3
2003/04 Κίλμες 8 -
2004 Κομπρελόα 12 3
2004/05 Γοδόι Κρουζ 13 2
2005/06 Πανιώνιος 27 3
2006/07 Πανιώνιος 15 1
2007/08 Πανιώνιος 24 2
2008/09 Μπεϊτάρ 30 1

• Αντίθετα, πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Αμέρ Μπουαζά. Η Φούλαμ δεν θέλει να δανείσει τον παίκτη αλλά να τον πουλήσει έναντι 1,2 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν μπορούν να δαπανήσουν οι «κίτρινοι».

Βλέπουν Αμπελάιρας

Η υπόθεση του Φερνάντες μπορεί να μοιάζει τελειωμένη, όμως στον Άρη έχουν πάρει τα μέτρα τους και σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», έχουν έτοιμη εναλλακτική λύση. Πρόκειται για τον Ματίας Αμπελάιρας, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ και διαθέτει ιταλικό διαβατήριο.

Ο 24χρονος παίκτης θεωρείται από τους καλύτερους παίκτες της αργεντίνικης ομάδας, προέρχεται από τις ακαδημίες της και από το 2004 που έκανε ντεμπούτο με την 1η ομάδα, μετράει 68 παιχνίδια και δέκα γκολ. Τη σεζόν που πέρασε ήταν βασικότατος (30 αγώνες-τρία γκολ) και αγωνίστηκε τόσο στο Κόπα Λιμπερταδόρες όσο και στο Σουνταμερικάνα.

Πρίττας: «Στην Ευρώπη οπωσδήποτε»

Αυτονόητη θεωρεί ο Σάκης Πρίττας την έξοδο στο Europa League, όπως δήλωσε στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στην Ιταλία. «Το λιγότερο που πρέπει να πετύχουμε είναι η έξοδος στην Ευρώπη και να τερματίσουμε όσο μπορούμε πιο ψηλά στο πρωτάθλημα. Πρέπει, επίσης, να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο και να το κατακτήσουμε», δήλωσε ο Έλληνας μέσος, ο οποίος πέρυσι βρέθηκε ένα βήμα πριν αποχωρήσει από την ομάδα, και ανέφερε: «Είχα κάνει μια συζήτηση για να αποχωρήσω, επειδή δεν έπαιζα και δεν ένιωθα χρήσιμος στην ομάδα. Ο κ. Ερνάντεθ είχε πει καλά λόγια για μένα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στη συνέχεια έμεινα εκτός αποστολής για 20 παιχνίδια. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να δουλέψω και να δείξω ότι δικαιούμαι τις ευκαιρίες».

Περισσότερα στο σημερινό (21/07) φύλλο της «SportDay»…

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x