Ελλάδα

Έτοιμοι για... ταυρομαχία οι Νέοι

Η χθεσινή νίκη επί της Ρωσίας με 73-71 ήταν το καλύτερο τονωτικό για την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών. Το ελληνικό συγκρότημα άρχισε με το δεξί τη δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Ρόδο και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο αποψινός αγώνας απέναντι στην Ισπανία, στις 19:00, στο κλειστό της Ιαλυσού, έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού σε περίπτωση νίκης γίνεται το μεγάλο βήμα για την κατάληψη τουλάχιστον της δεύτερης θέσης στον πέμπτο όμιλο.

Η χθεσινή νίκη επί της Ρωσίας με 73-71 ήταν το καλύτερο τονωτικό για την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών. Το ελληνικό συγκρότημα άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Ρόδο και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο αποψινός αγώνας απέναντι στην Ισπανία, στις 19:00, στο κλειστό της Ιαλυσού, έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού σε περίπτωση νίκης γίνεται το μεγάλο βήμα για την κατάληψη τουλάχιστον της δεύτερης θέσης στον πέμπτο όμιλο, ενώ σε περίπτωση ήττας δύσκολα θα αποφευχθεί η τρίτη θέση και το... σταύρωμα με θεωρητικά δυσκολότερο αντίπαλο στο πρώτο νοκ άουτ ματς.

Ο Κώστας Μίσσας ίσως αυτή τη φορά να έχει στη διάθεσή του τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος αισθάνεται κάθε μέρα και καλύτερα, ενώ πήρε μέρος στην πρωινή προαιρετική προπόνηση. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αγωνίστηκε χθες με υψηλό πυρετό, αλλά πλέον είναι καλά. Ένα σημαντικό πρόβλημα έχουν οι Ισπανοί, καθώς ο καλύτερος ίσως παίκτης της ομάδας, ο Πάμπλο Αγκουιλάρ (2,08μ.) παραμένει τραυματίας. Λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα είχε υποστεί σε προπόνηση βαρύ διάστρεμμα και ακόμη δεν είναι σε θέση να προσφέρει.

Το κλειστό της Ιαλυσού αναμένεται σήμερα να γεμίσει από περίπου 800 φιλάθλους, ενώ ο δήμαρχος της πόλης έδωσε εντολή να αγοραστούν και να διανεμηθούν περίπου 60 κόρνες για να δημιουργηθεί «καυτή» ατμόσφαιρα.


Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x