Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Υπάρχει συμφωνία, αλλά…

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η αλλαγή σελίδας στον ΟΦΗ. Η ομάδα των παραγόντων (σ.σ.: Κουράκης, Μαχλάς κ.α.) που προτίθενται να αναλάβουν τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου περιμένουν την απάντηση του Φανούρη Βατσινά στην πρόταση (1,5 εκατ. ευρώ) που κατέθεσαν τις προηγούμενες ημέρες. Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει, αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ καθυστερεί τη συγκεκριμένη διαδικασία με τη στάση που τηρεί.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η αλλαγή σελίδας στον ΟΦΗ. Η ομάδα των παραγόντων (σ.σ.: Κουράκης, Μαχλάς κ.α.) που προτίθεται να αναλάβουν τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου περιμένουν την απάντηση του Φανούρη Βατσινά στην πρόταση(1,5 εκατ. ευρώ) που κατέθεσαν τις προηγούμενες ημέρες. Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει, αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ καθυστερεί τη συγκεκριμένη διαδικασία με τη στάση που τηρεί.

Το Σαββατοκύριακο έγιναν αλλεπάλληλες επαφές με νομικούς και οικονομικούς παράγοντες των δύο πλευρών, χωρίς να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη. Ο κ. Κουράκης καταβάλλει προσπάθειες για τη συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για να καλυφτούν οι άμεσες οφειλές και κυρίως τα χρέη προς την εφορία, ώστε να εξασφαλίσει η ομάδα πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος θα έχει τον απόλυτο έλεγχο σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, φέρεται να έχει συμφωνήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν είναι μέλος της διοίκησης δεν μπορούν να «πέσουν» οι σχετικές υπογραφές. Εξάλλου, αύριο είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία αυτή τη στιγμή μετρά ελάχιστους παίκτες στο ρόστερ της.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x