Ελλάδα

Ο Π. Βασιλόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί στη διάθεση του Γιόνας Καζλάουσκας και να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, άφησε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, για την πορεία της υγείας του και την προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. .

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί στη διάθεση του Γιόνας Καζλάουσκας και να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, άφησε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στο NOVAΣΠΟΡ FM 94,6, για την πορεία της υγείας του και την προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ αποκάλυψε και τι συζήτησε με τον Λιθουανό προπονητή στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Σχετικά με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες, ο παίκτης του Ολυμπιακού είπε:

«Δεν ξέρουμε ακόμα τι να περιμένουμε. Είναι ένας τραυματισμός που δεν μας επιτρέπει να είμαστε σίγουροι ότι, εάν υπάρξει μια υποτροπή, συμμετέχοντας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αυτή θα είναι τέτοια που θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί και θα είναι δυνατό να την ελέγξουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο κ. Καζλάουσκας καταλαβαίνει τι σημαίνει να έχεις πρόβλημα στη μέση, γιατί και αυτός έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο. Μου είπε πως δεν θέλει να με πιέσει, άλλωστε και για μένα θα είναι χαρά μου να είμαι καλά και να καταφέρω να ακολουθήσω την ομάδα που είναι μέσα στην καρδιά μου».

Ο Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει ώστε να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν είναι σε θέση να αγωνιστεί, απάντησε:

«Όχι, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να αγωνιστώ. Αυτό που προσπαθώ στην προπόνηση είναι κάθε μέρα να κάνω κάτι παραπάνω, ώστε να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο. Ουσιαστικά είμαι μήνες χωρίς προπόνηση, οπότε προσπαθώ κι εγώ να ανεβάσω λίγο ρυθμούς προκειμένου να δω αν μπορώ να αντέξω σε έντονη προπόνηση και κατ' επέκταση σε αγώνες.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να κάνει επέμβαση και πως θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα για εγχείρηση. Ακολουθούμε συντηρητική αγωγή, αφού ακόμη και με χειρουργείο κανείς δεν μπορεί να μου εξασφαλίσει ότι θα επιστρέψω 100% έτοιμος. Εάν υπήρχε ένας άνθρωπος που θα μου έλεγε ότι μετά την επέμβαση, έστω για τρία χρόνια θα ήμουν όπως και πριν, ειλικρινά θα την είχα κάνει. Όλοι οι γιατροί μου έχουν πει ότι από τη στιγμή που υπάρχει βελτίωση, θα πρέπει να συνεχίσω τη θεραπεία που κάνω τώρα».

Ο παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε για τη στάση των υπευθύνων του συλλόγου του αλλά και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος το τελευταίο διάστημα:

«Βλέπω στα πρόσωπα των ανθρώπων και του Ολυμπιακού αλλά και της Εθνικής ομάδας το πόσο πολύ θέλουν να με βοηθήσουν και ειλικρινά αυτό με τιμά. Με κάνει να θέλω ακόμη περισσότερο να γίνω καλά και να βοηθήσω τόσο την ομάδα μου, όσο και την Εθνική».

Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής ομάδας, αφού θεωρεί ότι τα νέα παιδιά που κλήθηκαν σε αυτήν θα καλύψουν το κενό όσων δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν αυτό το καλοκαίρι.

«Κακά τα ψέματα, κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Τα παιδιά που έφεραν επιτυχίες στην ομάδα μεγαλώνουν και δεν μπορούν να βοηθούν για πάντα. Είμαι σίγουρος όμως, ότι τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να πάμε όσο πιο ψηλά στο βάθρο γίνεται».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x