Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Αποφασίζει για επιθετικό

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι πιθανό να βρεθεί εντός της ημέρας ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα, τα οποία έχουν παραμείνει στάσιμα το τελευταίο διάστημα. Την Γκρόνινγκεν αντιμετωπίζουν απόψε (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6) οι «ερυθρόλευκοι». !

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι πιθανό να βρεθεί εντός της ημέρας ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα, τα οποία έχουν παραμείνει στάσιμα το τελευταίο διάστημα. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θα πάει στα γραφεία της ομάδας για να συζητήσει με τους στενούς του συνεργάτες το θέμα της απόκτησης ενός επιθετικού, ύστερα από την είδηση ότι ο Ματ Ντάρμπισαϊρ θα μείνει εκτός δράσης για 1,5-2 μήνες.

Η πραγματοποίηση μιας μεταγραφής πριν από το πρώτο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας μοιάζει αδύνατη, όμως στα ματς για τα πλέι οφ των προκριματικών του Champions League (πρώτο ματς 18 ή 19 Αυγούστου) πρέπει το συγκεκριμένο θέμα να έχει κλείσει. Χθες, πάντως, δεν είχε αλλάξει κάτι στην παραπάνω υπόθεση (σ.σ.: τα μεταγραφικά θα «τρέξουν» μετά τα δύο ματς με τη Σλόβαν).

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, σήμερα να αλλάξει ο σχεδιασμός της ομάδας. Ο κ. Κόκκαλης μιλάει με τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία για την απόκτηση ενός φορ περιοχής και ενός αριστερού μεσοεπιθετικού. Οι δύο άνδρες θα εξετάσουν όλες τις διαθέσιμες λύσεις και τις προτάσεις που έχουν γίνει. Έτσι, είναι αρκετά πιθανό το επόμενο διάστημα οι νταμπλούχοι Ελλάδας να κάνουν κίνηση για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή.

Αύριο πρέπει να δηλώσει ο Ολυμπιακός στην UEFA τη λίστα για τους δύο αγώνες με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ωστόσο υπάρχει χρόνος για να μπει, αν χρειαστεί, κι άλλος παίκτης στο ρόστερ για τα δύο ματς. Μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να κάνει μία αλλαγή στη λίστα που δηλώνει.

Πάει Τουρκία ο Φίχερ

Στην Κωνσταντινούπολη είναι πολύ πιθανό να μεταβεί εντός της εβδομάδας ο Χουάν Φίχερ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία. Ο μάνατζερ του Μπομπό θα προσκομίσει κάποια νέα πρόταση ή θα προσπαθήσει να πιέσει την Μπεσίκτας να βρεθεί μία λύση. Από την πλευρά τους, στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να τηρούν σιγήν ιχθύος.

Ωστόσο, δεν διαψεύδουν για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, επειδή κάποιοι υποψιάζονται ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Φίχερ, ώστε αν η τουρκική ομάδα δεχθεί το ποσό των 2-2,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη (όσα έδιναν εξαρχής οι Πειραιώτες), να προχωρήσει η μεταγραφή.

Παρόλα αυτά, χθες υπήρξε ένα σενάριο που ήθελε να κλείνει τελικά η συμφωνία σε ένα τέτοιο ποσό και να κρατήσει η Μπεσίκτας ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, που μπορεί να φτάσει και το 30-40%.

Σε ό,τι αφορά τον Μαρκ Γκονζάλες, τις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να γίνει μία νέα προσέγγιση της Μπέτις για να φανεί ποια είναι η κατάσταση στο οικονομικό. Δεν αποκλείεται, αν βρεθεί πρόσφορο έδαφος, να ανεβεί ο Ολυμπιακός στα 3,5 ή ακόμα και στα 4 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Χιλιανό χαφ. Περίπτωση να βρεθεί φόρμουλα με συνιδιοκτησία και ποσοστό μεταπώλησης δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά ουδείς μπορεί να αποκλείσει να αλλάξει κάτι στην πορεία.

Αποκαλυπτήρια με προβλήματα…

Την πρώτη εμφάνιση μπροστά στους οπαδούς του θα πραγματοποιήσει την απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται ενόψει του αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και το φιλικό (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - ΝΕΤ) με τη Γκρόνινγκεν θα αποτελέσει ένα καλό τεστ για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος προβληματίζεται από τους τραυματισμούς που υπάρχουν.

Ο Γεωργιανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Ντάρμπισαϊρ, Στολτίδη, Τοροσίδη, Γκαλέτι και Μαρέσκα. Έτσι, αναγκαστικά πρέπει να δοκιμαστεί ένα κέντρο με τους Λεντέσμα, Ντουντού, Ζαϊρί, Σοϊλέδη και πιθανότατα τον Γ. Παπαδόπουλο πίσω από τον Ντιόγο ή τον Μήτρογλου. Στην άμυνα θα αγωνιστούν, από δεξιά προς αριστερά, οι Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος και ένας εκ των Λεονάρντο ή Μπράβο.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας αποφάσισε να γίνει το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (29/07)στις 21:15 ώρα Ελλάδας (είχε το δικαίωμα επιλογής ως γηπεδούχος). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αποφασίσει ο επαναληπτικός να γίνει την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 21:45 στο Καραϊσκάκη.

Από τα γραφεία της ΠΑΕ πέρασε χθες ο Κριστιάν Λεντέσμα. Όπως έγινε γνωστό, το συμβόλαιο του «λύκου» είναι για 2+1 χρόνια.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x