Stoiximan Super League

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: «Χαλάει» του Μπακαγιόκο

«Ναυαγεί», κατά πάσα πιθανότητα, το θέμα της απόκτησης του Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ιβοριανός επιθετικός δεν εμφανίστηκε ποτέ στα Γιάννενα, όπου τον περίμεναν οι άνθρωποι του ΠΑΣ και ο μάνατζέρ του, επικαλούμενος προσωπικό πρόβλημα, δεν πήγε ούτε στο προγραμματισμένο ραντεβού που είχε με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιώργο Βήττα, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», οι Γιαννιώτες θα ενεργοποιήσουν και πάλι δύο περιπτώσεις από την Αργεντινή.

"Ναυαγεί", κατά πάσα πιθανότητα, το θέμα της απόκτησης του Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο. Ο Ιβοριανός επιθετικός δεν εμφανίστηκε ποτέ στα Γιάννενα, όπου τον περίμεναν οι άνθρωποι του ΠΑΣ και ο μάνατζέρ του, επικαλούμενος προσωπικό πρόβλημα, δεν πήγε ούτε στο προγραμματισμένο ραντεβού που είχε με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιώργο Βήττα, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ατζέντης του παίκτη, Αντώνης Αποστολόπουλος, έφτασε νωρίς το μεσημέρι στα Γιάννενα και ενημέρωσε ότι ο παίκτης θα φτάσει στις 12:00. Σε επικοινωνία που είχε με τον Μπακαγιόκο, όμως, ο 32χρονος φορ τού είπε ότι θα καθυστερήσει 2-3 ώρες.

Λίγο αργότερα ενημέρωσε ότι δεν θα πάει καθόλου στην πόλη και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Βήττα τού είπε πως σκέφτεται ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο, διότι το ιταλικό δικαστήριο έβγαλε απόφαση πως την επιμέλεια των παιδιών του θα την πάρει η σύζυγός του –εκκρεμεί αίτηση διαζυγίου– και δεν ξέρει τι να κάνει. Ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΣ ζήτησε από τον παίκτη να τα πουν από κοντά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης για να βρουν λύση, εκείνος δέχτηκε και καθορίστηκε ραντεβού στις 7 το απόγευμα.

Παρόλα αυτά, ο Μπακαγιόκο δεν εμφανίστηκε ούτε εκεί και όταν ο Βήττας επικοινώνησε μαζί του στις 19:30, διαπίστωσε ότι κοιμόταν. Του πρότεινε να δώσουν ραντεβού κάπου αλλού, όμως ο ποδοσφαιριστής και πάλι μιλούσε για το προσωπικό του πρόβλημα και δεν δεχόταν να συναντηθεί.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Χριστοβασίλης, ενημερώθηκε για όλα όσα συνέβησαν, έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά του παίκτη και μέχρι αργά χθες το βράδυ τα δεδομένα έδειχναν πως η μεταγραφή «χαλάει». Κάποιοι άφηναν ένα μικρό «παράθυρο» για αλλαγή δεδομένων, σε περίπτωση που ο πρόεδρος αποφασίσει να δώσει ακόμα μια μικρή πίστωση χρόνου και ο παίκτης εμφανιστεί σήμερα στην πόλη.

Από την πλευρά του, ο κ. Αποστολόπουλος δεν μπορούσε να πιστέψει το τι συνέβη χθες. Ο μάνατζερ του Μπακαγιόκο είχε πάει στα Γιάννενα από νωρίς για τις υπογραφές, όμως άκουγε τον Ιβοριανό να του λέει ότι θα καθυστερήσει και εν τέλει δεν πήγε ποτέ. Ο ατζέντης του 32χρονου φορ δεν ήξερε τι να πει στους ανθρώπους του ΠΑΣ και είναι πιθανό σήμερα να προσπαθήσει να μεταπείσει τον παίκτη.

Ξανά... Αργεντινή

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», θα ενεργοποιήσουν και πάλι δύο περιπτώσεις από την Αργεντινή, ενώ χθες το βράδυ ακούστηκε το όνομα του Σόσιν, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάτι.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του αριστερού μπακ, η περίπτωση του Δάρλα δεν έχει εγκαταλειφθεί και στον ΠΑΣ είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να είναι η πρώτη επιλογή, ωστόσο υπάρχει και η περίπτωση του Βάντερσον Σκαρντοβέλι, τον οποίο θα δει ο Παράσχος και στο φιλικό του Σαββάτου με τον Πιερικό.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x