Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Αμφίβολος με Σλόβαν ο «Τόρο»

Ρήξη έξω μηνίσκου έχει υποστεί ο Βασίλης Τοροσίδης, όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης. Ο διεθνής μπακ χαφ είναι αμφίβολος ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και θα χρειαστεί να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για να μπορέσει να είναι έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια των Πειραιωτών. Αν τελικά δεν βελτιωθεί η κατάστασή του, θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει για μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης.

Ρήξη έξω μηνίσκου έχει υποστεί ο Βασίλης Τοροσίδης, όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης. Ο διεθνής μπακ χαφ είναι αμφίβολος ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (29/07) και θα χρειαστεί να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για να μπορέσει να είναι έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια των Πειραιωτών. Αν τελικά δεν βελτιωθεί η κατάστασή του, θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει για μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Βασίλης Τοροσίδης, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, ενώ εξετάστηκε και από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Παντελή Νικολάου.

Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ρήξη στον έξω μηνίσκο του δεξιού του γόνατος. Ο Τοροσίδης θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, προκειμένου να προλάβει τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ σε περίπτωση που δεν αποδώσει η συντηρητική αγωγή θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση δεξιού γόνατος
», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x