Γενικά

Πρωτοσέλιδα

Η διαφαινόμενη είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στη διοίκηση του Ολυμπιακού κυριαρχεί σήμερα (23/07) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με την επικείμενη συμφωνία της ομάδας Νοτιά με τον επιχειρηματία, ο οποίος αναμένεται να πάρει μέρος των μετοχών της ΑΕΚ. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟ στη Λεωφόρο, όπου οι οπαδοί του «τριφυλλιού» θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα νέα αστέρια της ομάδας.

Η διαφαινόμενη είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στη διοίκηση του Ολυμπιακού κυριαρχεί σήμερα (23/07) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με την επικείμενη συμφωνία της ομάδας Νοτιά με τον Κύπριο επιχειρηματία, ο οποίος αναμένεται να πάρει μέρος των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η σημερινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, όπου οι οπαδοί του «τριφυλλιού» θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα νέα αστέρια της ομάδας.

Ειδικότερα:

«Ιστορική συμφωνία», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στη διαφαινόμενη είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «ότι ο Κόκκαλης τον φώναξε και ο Μαρινάκης δήλωσε “παρών”».

Το Goal News αναφέρει «Ιδού το σχέδιο Νοτιά!», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Αλλαγή σκηνικού στον Ολυμπιακό για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου».

Το «Φως» γράφει «ζεστό χρήμα για άμεσες μεταγραφές», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει ότι «ο Ολυμπιακός πήρε φόρα για τη Σλόβαν (Μπρατισλάβας)».

Η «Ώρα των Σπορ» υποστηρίζει ότι «ο Μπάγεβιτς θα επιλέξει 3 παικταράδες με 12 εκατ. ευρώ», ενώ το «Score Live» κάνει λόγο για «Σύμφωνο εχεμύθειας».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Λεωφόρος αστέρων», ενώ η Derby News αναφέρει «όλοι σήμερα στη Λεωφόρο». Από την πλευρά της, η Γάτα υποστηρίζει ότι «ο Μαρινάκης τελικά ήταν ο μόνος που το ήθελε πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x