Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Δίνουν τα χέρια!

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η είσοδος του νέου επενδυτή στην ΑΕΚ. Οι λίγοι μέτοχοι της ΠΑΕ που γνωρίζουν το όνομα του επιχειρηματία φοβούνται μήπως «στραβώσει» κάτι στην υπόθεση, αφού κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν. Στην Αυστρία αναμένεται να βρεθεί αύριο ο κ. Θανόπουλος και να συζητήσει με τον Μπάγεβιτς για μεταγραφικά θέματα. Πάει Κολωνία ο Γιούρκας. «Τιμή η φανέλα της ΑΕΚ» ο Καράμπελας.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η είσοδος του νέου επενδυτή στην ΑΕΚ. Οι λίγοι μέτοχοι της ΠΑΕ που γνωρίζουν το όνομα του επιχειρηματία φοβούνται μήπως «στραβώσει» κάτι στην υπόθεση, αφού κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν.

«Μη με ρωτάς, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σου πω. Αν πω το παραμικρό, θα κάνω μεγάλο κακό στην ΑΕΚ. Απλώς, να προσεύχεσαι και να παρακαλάς να μπει αυτός ο επιχειρηματίας στην ομάδα!», ήταν τα λόγια του κ. Θανόπουλου, όταν μέτοχος ζητούσε να μάθει (όπως όλοι οι φίλοι του «Δικεφάλου») ποιος επιτέλους είναι ο «Κροίσος».

Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι επιχειρηματίες εμφανίζονται διατεθειμένοι να συνεισφέρουν οικονομικά, όμως δεν φαίνεται να έχουν καμία σχέση με τον Κύπριο, ο οποίος δεν θέλει μόνο να βάλει 9 εκατ. ευρώ για να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο των 15 εκατ. ευρώ, αλλά να κάνει δική του την ΠΑΕ!

Από την πλευρά του, ο Νίκος Νοτιάς δεν θέλει να αφήσει την ομάδα, την ώρα που κατασκευάζεται το νέο προπονητικό κέντρο με δικά του χρήματα και θα επιθυμούσε να τεθεί ένα χρονοδιάγραμμα για να παραδώσει στον συγκεκριμένο άνθρωπο τα κλειδιά της Εταιρείας.

Η συμφωνία, όπως αναφέρει η «SportDay», παραμένει σε τεντωμένο σχοινί, αφού υπάρχει σχετική απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών και ο «Κροίσος» ενδιαφέρεται για... όλο το πακέτο. Παρόλα αυτά, επιθυμία του «άγνωστου X» είναι να μπει στη διοίκηση της ΑΕΚ και να βοηθήσει την ΠΑΕ.

Συζήτηση για μεταγραφές

Στην Αυστρία αναμένεται να βρεθούν αύριο ο Νίκος Θανόπουλος, μαζί με τους κ.κ. Αθηνή, Νικολάου και Δημαράκη. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναμένεται να έχει συζήτηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για μεταγραφικού ενδιαφέροντος θέματα.

Ωστόσο, πριν η «Ένωση» κινηθεί για τις μεταγραφές, χρειάζεται να επέλθει συμφωνία με τον επιχειρηματία που εμφανίζεται έτοιμος να βάλει χρήματα στην ΠΑΕ. Αν δεν μπουν λεφτά στα ταμεία της Εταιρείας δεν πρόκειται να γίνουν μεγάλες μεταγραφές και δεν μπορεί να σημειωθεί εξέλιξη στις υποθέσεις του Λεονάρντο και του Μάντζιου.

Σε ό,τι αφορά τον Λεονάρντο, η ΑΕΚ προτίθεται να προτείνει έναν καλύτερο διακανονισμό (δύο δόσεις των 400.000 ευρώ), ενώ χωρίς οικονομική ενίσχυση δεν μπορεί αν προχωρήσει ούτε η μεταγραφή του Βαγγέλη Μάντζιου. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών έγιναν για τετραετές συμβόλαιο με 500.000 ευρώ ετησίως, χωρίς έχουν υπολογιστεί τα χρήματα που χρειάζεται να πάρει ο Παναθηναϊκός.

Ήρεμος και ευδιάθετος ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Ο λόγος είναι ότι ο Σερβοέλληνας τεχνικός είναι απόλυτα ενήμερος για τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες. Οι διοικούντες την ΑΕΚ, που γνωρίζουν πράγματα για την υπόθεση της εισόδου του νέου επενδυτή, μετέφεραν στον 61 ετών πως ό,τι συμβεί θα γίνει για το καλό της ομάδας.

Πρόταση από Κολωνία ο Γιούρκας

Ενοχλημένοι από τη στάση του Γιούρκα Σεϊταρίδη είναι στην ΑΕΚ και πλέον εξετάζονται οι εναλλακτικές λύσεις. Ο διεθνής οπισθοφύλακας είχε υποσχεθεί στον Νίκο Θανόπουλο πως θα απαντήσει στην πρότασή του μέσα σε ένα δεκαήμερο, ωστόσο δεν επικοινώνησε μαζί του μετά το πέρας της προθεσμίας.

Όπως αναφέρει σήμερα η «SportDay», ο 28χρονος αμυντικός έχει δεχθεί πρόταση από την Κολωνία. Η γερμανική προσφέρει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον παίκτη, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ. Οι Γερμανοί ζήτησαν από τον Σεϊταρίδη να απαντήσει άμεσα, αλλά εκείνος τους είπε ότι θέλει να τους απαντήσει στο τέλος της εβδομάδας.

«Καμία ενόχληση από την ΑΕΚ»

Άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του 30χρονου μεσοεπιθετικού της Γκρέμιο, Σόουζα, δήλωσε ο Αντρέ Κρίγκερ, μιλώντας στη «SportDay». «Δεν νομίζω ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Σόουζα, τουλάχιστον μαζί μας δεν έχει επικοινωνήσει κανένας, είτε από την ομάδα είτε μέσω διαμεσολαβητή», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής του βραζιλιάνικου συλλόγου και πρόσθεσε: «Δεν είναι υπό παραχώρηση, αλλά αν έρθει κάποια πρόταση, θα την εξετάσουμε».

Σήμερα του Εντίνιο

Δυσκολεύει η περίπτωση παραχώρησης του Εντίνιο στη Μάλαγα. Ο λόγος είναι ότι ο Λόπεθ Μούνιθ δεν εγκρίνει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και τα τοπικά Μέσα θεωρούν ότι ο προπονητής της ισπανικής ομάδας δεν «ψήνεται» με την περίπτωση του 26χρονου παίκτη, ενώ η διοίκηση του συλλόγου ξανασκέφτεται το οικονομικό ζήτημα.

Παράλληλα, στην «Ενωση» ετοιμάζονται να στείλουν σήμερα στους Ανδαλουσιανούς τα σχετικά έγγραφα, τα οποία συντάσσονταν χθες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του «Έντι». Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Μάλαγα, Βίκτορ Βαρέλα, ανέφερε: «Ο Εντίνιο μας ενδιαφέρει, αλλά είναι περίπλοκη διαπραγμάτευση».

* Χθες το βράδυ αναπτύχθηκε φημολογία που ήθελε την ΑΕΚ να έχει καταθέσει πρόταση στον Τούρκο επιτελικό μέσο Μπαστούρκ. Ο 31 ετών παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Στουτγκάρδη και φέρεται να έχει δεχθεί «κρούση» από την «Ένωση».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x