Stoiximan Super League

Πατέρας: «Καμία άλλη μεταγραφή»

Στην αποκάλυψη ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα μείνει ως έχει τουλάχιστον μέχρι τη νέα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προέβη ο Νικόλας Πατέρας. Με δηλώσεις του ενώπιον των δημοσιογράφων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι: «Δεν αφήνω κανένα παράθυρο. Δεν θα γίνει καμία άλλη μεταγραφή».

Στην αποκάλυψη ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα μείνει ως έχει τουλάχιστον μέχρι τη νέα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προέβη ο Νικόλας Πατέρας. Με δηλώσεις του ενώπιον των δημοσιογράφων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι: «Δεν αφήνω κανένα παράθυρο. Δεν θα γίνει καμία άλλη μεταγραφή».

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες της «SportDay» οι «πράσινοι» συνεχίζουν να καλοβλέπουν το ενδεχόμενο αγοράς ενός μπακ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση και απλώς στη διοίκηση συνεχίζουν τις διερευνητικές επαφές. Ο Γάλλος δεξιός μπακ της Χαλ, Μπερνάρντ Μεντί, επανήλθε χθες στο προσκήνιο, μια και Μέσα της πατρίδας του αναπαρήγαγαν ότι βρίσκεται στο στόχαστρο του «τριφυλλιού». Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένα θέμα.

- Πρόεδρε, είχατε κάνει δηλώσεις επί αυστριακού εδάφους οι οποίες συζητήθηκαν..

«Τι είχα πει;».

• Αυτά που είπατε για Γκαγκάτσηδες και Ψυχομάνηδες...

«Δεν αλλάζει κάτι. Εσύ δεν θεωρείς κάτι τέτοιο;».

• Η εκτίμησή σας για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού;

«Είμαστε σε καλή πορεία. Η ομάδα βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο της με βάση όσα είδα στην Αυστρία. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια. Θεωρώ ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μοιάζει σαν μια ορχήστρα, η οποία χρειάζεται να βρει τον κατάλληλο συγχρονισμό. Μόλις τα καταφέρουμε, όλα θα πάνε κατ' ευχή».

• Αφήνετε κάποιο μικρό παράθυρο για άλλη μία μεταγραφή;

«Δεν αφήνω κανένα. Δεν θα γίνει καμία άλλη μεταγραφή...».

Παρουσίαση φανέλας και αποκαλυπτήρια στο γήπεδο

Γεμάτο είναι το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού. Αρχικά, οι Σισέ, Σαλπιγγίδης και Καραγκούνης θα βρεθούν στις 14:30 στο «Athens Plaza» και θα παρουσιάσουν τη νέα φανέλα των «πρασίνων» για τη νέα περίοδο. Αργότερα στις 21:00, τα φώτα του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα ανάψουν πάλι, αυτή τη φορά για τα αποκαλυπτήρια της ομάδας. Στην ΠΑΕ θεωρούν ότι οι εξέδρες θα είναι γεμάτες, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η είσοδος είναι ελεύθερη!

Με σύστημα 4-3-2-1 για την Πράγα

Μπορεί ο Χενκ Τεν Κάτε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας να δοκίμασε τόσο το 4-3-3 όσο και το αγαπημένο του 4-2-3-1 αλλά όπως φάνηκε από τη χθεσινή προπόνηση, ετοιμάζει άλλο σύστημα για την Πράγα. Ο Ολλανδός τεχνικός δοκίμασε τρεις αμυντικούς μέσους σε διάταξη 4-3-2-1 έχοντας στους βασικούς, τους Γκαλίνοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Σπυρόπουλο και Μπιάρσμιρ στα άκρα της άμυνας με τους Καντέ και Βύντρα αμυντικό δίδυμο. Κατσουράνη, Σιμάο και Ζιλμπέρτο Σίλβα στη μεσαία γραμμή με τους Καραγκούνη και Σαλπιγγίδη αριστερά και δεξιά αντίστοιχα πίσω από τον προωθημένο Σισέ. Με το ίδιο σύστημα είχε επιλέξει να αγωνιστεί και πέρυσι ο Τεν Κάτε κόντρα στην Σπάρτα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στην Πράγα και δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να επιχειρήσει και φέτος.

Το οικογενειακό διπλό έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 με σκόρερ τους Σισέ και Νίνη ενώ ως έκπληξη μπορεί να χαρακτηριστεί η επιλογή του Μπιάρσμιρ στη θέση του δεξιού μπακ. Ατομική προπόνηση ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα ο Άντε Ρουκάβινα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x