Stoiximan Super League

ΛΑΡΙΣΑ: Θα παλέψει για την πρόκριση

Την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League θα κυνηγήσει απόψε (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Novasports 1) η Λάρισα απέναντι στην ΚR Ρέικιαβικ. Οι «βυσσινί» πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα για πάρουν εκείνοι το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Βασιλεία. Αισιόδοξος για την έκβαση του σημερινού αγώνα με την ΚR Ρέικιαβικ εμφανίστηκε ο Αρκάντιους Μάλαρτζ, μιλώντας στη «SportDay».

Την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League θα κυνηγήσει απόψε (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Novasports 1) η Λάρισα απέναντι στην ΚR Ρέικιαβικ. Οι «βυσσινί» πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα για πάρουν εκείνοι το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Βασιλεία. Η ΑΕΛ θα χρειαστεί προσοχή στην άμυνα, αποτελεσματικότητα στην επίθεση και εγωισμό, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο Μαρίνος Ουζουνίδης, για να πανηγυρίσει η ομάδα του.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του 41 ετών προπονητή, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μάλαρτζ και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, ο Τριποτσέρης, ο Νταμπίζας, ο Ααράμπ και ο Μπουκουβάλας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Βλασσόπουλος και ο Ρομέου, έχοντας στα πλάγια τον Τουάμα (δεξιά) και τον Σίμιτς (αριστερά). Πίσω από τον Τσίγκα θα είναι ο Μετίν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σέρεμετ, Μπαλής, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σιατραβάνης και Μιούλερ. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γιαννακόπουλος, Βενετίδης, Κατσιαρός, Κυριακίδης, Ιγκλέσιας και οι Αμπού Χατζίρα, Ντέλσον, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Από την πλευρά τους, οι Ισλανδοί θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική με τον πρώτο αγώνα.

Εν τω μεταξύ, τη θετική απάντηση του παρατηρητή της UEFA για το αν θα διαθέσουν τα εισιτήρια για τη θύρα 1 περιμένουν οι διοικούντες τη Λάρισα στο σημερινό organizational meeting του αγώνα. Τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη θύρα είχε προγραμματιστεί να δοθούν στους οπαδούς της ΚR Ρέικιαβικ, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν για τη θεσσαλική πόλη, και αναμένεται να τα πάρουν οι φίλοι της ΑΕΛ. Τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη κερκίδα θα κοστίζουν μόλις 10 ευρώ και ελπίζεται να γίνουν ανάρπαστα.

Μάλαρτζ: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Αισιόδοξος για την έκβαση του σημερινού αγώνα με την ΚR Ρέικιαβικ εμφανίστηκε ο Αρκάντιους Μάλαρτζ, μιλώντας στη «SportDay». Ο Πολωνός τερματοφύλακας θεωρεί ότι η Λάρισα έχει την ποιότητα να ξεπεράσει το εμπόδιο της ισλανδικής ομάδας. «Ένα ατού για εμάς θα είναι οι κλιματικές συνθήκες», ανέφερε.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μάλαρτζ στη «SportDay»:

Θεωρείς ότι βρίσκεστε με την πλάτη στον τοίχο;

«Δεν θα το έλεγα αυτό, διότι ποιοτικά είμαστε ανώτεροι από αυτούς και αυτό φάνηκε στο πρώτο ματς, μια και χωρίς να πιάσουμε σπουδαία απόδοση είχαμε 5 πολύ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ.

Η τύχη δεν στάθηκε στο πλευρό μας, ωστόσο δεν μπορεί σε κάθε ματς να έχουμε τόση ατυχία. Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να πάρουμε την πρόκριση, αρκεί να παίξουμε όπως πρέπει: με υπομονή και μυαλό.

Η ΑΕΛ έχει εξαιρετικό δυναμικό, μεγαλύτερη ποιότητα ως ομάδα και μπορεί να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ
».

Ποιο νομίζεις ότι θα είναι το μεγάλο αβαντάζ της ΑΕΛ;

«Με σιγουριά ο υπέροχος κόσμος μας. Είμαι βέβαιος ότι θα γεμίσει το Αλκαζάρ και θα μας συμπαρασταθεί θερμά από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Επίσης, ένα ακόμη ατού για εμάς θα είναι οι κλιματικές συνθήκες, αφού η αφόρητη ζέστη του Ιουλίου πιστεύω ότι θα επηρεάσει τους Ισλανδούς. Εκείνοι δεν έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες, ενώ σίγουρα θα επηρεαστούν από το μακρινό ταξίδι, όπως συνέβη και με μας».

Περισσότερα στο σημερινό (23/07) φύλλο της «SportDay»…

Θέλει τον Σαγκανόφσκι και η Σουόνσι

Στο «στόχαστρο» της Σουόνσι βρίσκεται ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι, του οποίου την περίπτωση εξετάζει ο παλιός μας γνώριμος Πάουλο Σόουζα. Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει τον 30χρονο κυνηγό ως τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στη γραμμή «κρούσης» της ομάδας της Championship. Παρόλα αυτά, ο βρετανικός Τύπος αναφέρει τη Λάρισα ως υποψήφιο μελλοντικό σταθμό του Σαγκανόφσκι και υποστηρίζει ότι και η Λέγκια Βαρσοβίας ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x