Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Τα λένε για μεταγραφές

Συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για μεταγραφικά θέματα αναμένεται να έχει σήμερα ο Νίκος Θανόπουλος. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα συνομιλήσει με τον Ντούσκο και είναι αρκετά πιθανό να αποκαλύψει στους απεσταλμένους του Τύπου κάποια πράγματα σχετικά με τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τον επιχειρηματία, ο οποίος ενδιαφέρεται να εισέλθει στη διοίκηση της «Ένωσης». Τετ -α- τετ Θανόπουλου-Χουάνφραν στο Ζέεφελντ. Στις 19:00 (NovaΣΠΟΡ FM 94.6 – Novasports 1) το φιλικό με την Ανκαραγκουτσού.

Συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για μεταγραφικού ενδιαφέροντος θέματα αναμένεται να έχει σήμερα ο Νίκος Θανόπουλος. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα συζητήσει με τον Σερβοέλληνα τεχνικό και είναι αρκετά πιθανό να αποκαλύψει στους απεσταλμένους του Τύπου κάποια πράγματα σχετικά με τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τον επιχειρηματία, ο οποίος ενδιαφέρεται να εισέλθει στη διοίκηση της «Ένωσης».

Το μονό σίγουρο είναι ότι δεν επισφραγίστηκε χθες η συμφωνία, ενώ δεν αποκλείεται να περάσουν περίπου 10 ημέρες μέχρι να εκδοθούν τα απαραίτητα έγγραφα, να υπογραφούν και να μπουν στην τράπεζα τα 9 εκατ. ευρώ, τα οποία απαιτούνται για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως φαίνεται, οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και πολύ δύσκολα θα χαλάσει η διαφαινόμενη συμφωνία με τον «άγνωστο Χ», αφού οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν δώσει τα χέρια! Αυτή τη στιγμή οι διοικούντες την ΑΕΚ δεν μπορούν να κινηθούν για την απόκτηση μη ελεύθερων παικτών, αφού δεν υπάρχει το απαραίτητο μπάτζετ για να διαθέσουν χρήματα. Ούτε για περιπτώσεις τύπου Λεονάρντο (απαιτείται καλύτερος διακανονισμός) και Μάντζιου (απαιτείται συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ).

Τετ – α – τετ με τον πρόεδρο

Εκτός του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Νίκος Θανόπουλος θα έχει συνάντηση με τον Χουανφράν. Ο Ισπανός μπακ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρωινής προπόνησης, ζήτησε φάουλ και ο Σερβοέλληνας τεχνικός εξοργίστηκε! Ο προπονητής της «Ένωσης» ήθελε να εφαρμόσει μια άσκηση, κατά την οποία είχε ζητήσει από όλους τους παίκτες να αποφύγουν εντελώς τα αντικανονικά μαρκαρίσματα (έπαιζαν διπλό 7Χ7 στο μικρό γήπεδο).

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε φάουλ σε ένα μαρκάρισμα του Ταχτσίδη, κάτι που εξόργισε τον τεχνικό της ΑΕΚ, ο οποίος μετέφερε στον παίκτη του ότι αποφάσεις παίρνει μόνο αυτός. Ο Χουανφράν συνέχισε να διαμαρτύρεται και τότε ήρθε η έκρηξη του Μπάγεβιτς. «Εγώ σφυρίζω τα φάουλ, γιατί μιλάς εσύ;», του είπε ο 61 ετών κόουτς, αλλά ο Ισπανός συνέχιζε να αντιδρά, για να ακούσει τον προπονητή να του λέει: «Ε, τι σηκώνεις χέρια, πώς κάνεις έτσι; Αυτά να τα κάνεις σπίτι σου. Φύγε!».

Ο Χουανφράν αποκλείστηκε από το σημερινό (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94.6 – Novasports 1) φιλικό με την Ανκαραγκουτσού και η παρουσία του στην ομάδα βρίσκεται στον «αέρα». Το μέλλον του Ισπανού θα κριθεί στη σημερινή συνάντηση που θα έχει το μεσημέρι με τον κ. Θανόπουλο, ο οποίος φτάνει σήμερα στο Ζέεφελντ.

Είναι αρκετά πιθανό ο πρόεδρος της ΑΕΚ να επαναλάβει στον παίκτη όσα είχε μεταφέρει προ μηνός και στον εκπρόσωπό του. Ωστόσο, τότε ο 33χρονος άσος δεν επιθυμούσε να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση (λύση συμβολαίου ή νέο διετές συμβόλαιο με τις νυν ετήσιες αποδοχές των 700.000 ευρώ να αφορούν και τις δύο σεζόν).

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Χουάνφραν, Αρτούρο Κανάλες, ανέφερε στη «SportDay»: «Μη μου λέτε για το περιστατικό αυτό. Δεν θέλω να πω κάτι. Θα το σχολιάσω όταν πρέπει. Αφήστε με ήσυχο».

«Δεν υπάρχει κάτι για Μπαστούρκ»

Φήμες χαρακτήρισε ο Στέφαν Σνορ τα όσα ακούγονται περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για την απόκτηση του Γιλντιράι Μπαστούρκ. «Εχω ακούσει τη φήμη περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Μπαστούρκ, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Κυκλοφορούν διάφορες φήμες, άλλωστε, σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, γιατί δεν υπάρχει κάτι παραπάνω», δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του Τούρκου παίκτη και πρόσθεσε: «Αν θέλετε τη γνώμη μου, ο Μπαστούρκ θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Στουτγκάρδη, διότι δεν πρόκειται να βρει αλλού το συμβόλαιο που έχει τώρα».

Εν τω μεταξύ, η περίπτωση του 30χρονου παίκτη είναι ακριβή, αφού ζητάει περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως που λαμβάνει αυτή τη στιγμή στη Στουτγκάρδη, η οποία δεν τον υπολογίζει και θα ήθελε να «ξεφορτωθεί» το βαρύ συμβόλαιό του.

Σε αναμονή για τον «Έντι»

Την πίστη ότι θα επέλθει συμφωνία με τη Μάλαγα για την παραχώρηση του Εντίνιο εκφράζουν στην ΑΕΚ, παρά τα όσα γράφονται στον ισπανικό Τύπο περί αλλαγής στάσης της ομάδας. Η «Ένωση» έστειλε χθες τα απαραίτητα συμβόλαια στους Ανδαλουσιάνους και περιμένουν να πέσουν οι σχετικές υπογραφές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Εν τω μεταξύ, η «Opinion» ανέφερε για τη σχετική υπόθεση: «Η απόφαση ανήκει στον προπονητή, Λόπεθ Μουνίθ, ο οποίος ωστόσο δεν έχει καλές συστάσεις για τον Εντίνιο, μολονότι η συμφωνία της Μάλαγα τόσο με την ΑΕΚ όσο και με τον παίκτη είναι πλήρης. Η ΑΕΚ θα στείλει σήμερα (σ.σ.: χθες) το συμβόλαιο για να το υπογράψει η διοίκηση της Μάλαγα, κάτι όμως που μπορεί να μη συμβεί, επειδή ο τρόπος παιχνιδιού του Εντίνιο δεν έχει πείσει ακόμα τον προπονητή της ομάδας».

Σήμερα το δεύτερο φιλικό

Την Ανκαραγκουτσού θα αντιμετωπίσει απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94.6 – Novasports 1) η ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό τεστ του καλοκαιριού. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν υπολογίζει τον Παναγιώτη Λαγό (προέρχεται από αγωνιστική απραξία) και τον Νίκο Καράμπελα, ωστόσο θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Παυλή. Την πρώτη του εμφάνιση θα κάνει σήμερα ο Μίλαν Λούκατς, παρότι στη χθεσινή πρωινή προπόνηση δέχθηκε μια κλοτσιά στο πρόσωπο από τον Περπαρίμ Χετεμάι.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x