Stoiximan Super League

Θέλει Παναθηναϊκό ο Γιούρκας!

Τα πάντα, πλέον, εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. Αν θέλει τον Σεϊταρίδη ή έχει κατασταλάξει σε κάποια άλλη λύση για την άμυνα. Βέβαια, πάντα πρέπει να υπολογίζουμε και τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα, ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, πάντως, το είπε ξεκάθαρα: «Με μία καλή πρόταση, γυρίζω»! Εντυπωσιασμένος ο Σισέ με τη χθεσινή παρουσία του κόσμου στα αποκαλυπτήρια της ομάδας.

Τα πάντα, πλέον, εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. Αν θέλει τον Σεϊταρίδη ή έχει κατασταλάξει σε κάποια άλλη λύση για την άμυνα. Βέβαια, πάντα πρέπει να υπολογίζουμε και τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα, ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, πάντως, το είπε ξεκάθαρα: «Με μία καλή πρόταση, γυρίζω»! Από κει και πέρα, είναι θέμα των «πρασίνων» πώς θα κινηθούν. Ο διεθνής μπακ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Παιανία, αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Ο Γιούρκας βρέθηκε χθες στο ξενοδοχείο (Athens Plaza) που είχε προγραμματιστεί να γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού. Όπως είναι λογικό, η παρουσία του γέννησε ερωτηματικά και όταν ρωτήθηκε από τους φιλάθλους, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι είχε δουλειά σε ένα μαγαζί του κέντρου. Όσοι τον αντιλήφθηκαν του έκαναν την ερώτηση: «Θα γυρίσεις στον Παναθηναϊκό»; Ακολουθεί ο διάλογος:

• Γιούρκα, τι θα κάνεις; Βρήκες ομάδα;

«Οχι, ψάχνω, θα δούμε».

• Γιατί δεν γυρίζεις στον Παναθηναϊκό;

«Εάν μου γίνει πρόταση, τότε θα δούμε».

• Θέλεις να γυρίσεις;

«Ναι, με μία καλή πρόταση γυρίζω».
Ανοιχτό, λοιπόν, άφησε το θέμα ο διεθνής δεξιός μπακ, ο οποίος όμως δέχθηκε και πιο σκληρή ερώτηση.

• Κάποιοι λένε ότι έχεις παρατήσει το ποδόσφαιρο και ασχολείσαι μόνο με γυναίκες και αμάξια.

«Αυτά είναι βλακείες. Εγώ προπονούμαι κάθε μέρα. (σ.σ.: Εδειχνε μάλιστα τους κοιλιακούς του και τα πόδια του). Αν ήμουν απροπόνητος, έτσι θα ήμουν;».

Σισέ: «Μαγεύτηκα…»!

Και αν στην πρώτη του επαφή με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε κάνει λόγο για πρωτόγνωρη λατρεία στο πρόσωπό του και έντονο συναίσθημα, η χθεσινή του παρουσίαση μπροστά στον κόσμο της ομάδας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη!

Ο Γάλλος επιθετικός έγινε αντικείμενο λατρείας από τους περίπου 9.000 «πράσινους» οπαδούς που βρέθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της νέας ομάδας, και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μαγεύτηκα. Ωραία ατμόσφαιρα»! Πώς άλλωστε να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που το όνομά του είχε γίνει το πρώτο σύνθημα;

Την αποθέωση γνώρισε επίσης ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος από την πρώτη μέρα φάνηκε ότι θα γίνει από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας, όπως και ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Πράσινοι εναντίον Άσπρων

Ο Χενκ Τεν Κάτε έδωσε την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν ένα μίνι οικογενειακό διπλό. Με τους πράσινους αγωνίστηκαν οι Τζόρβας, Καραγκούνης, Μπιέρσμιρ, Μουν, Σιμάο, Σισέ, Λέτο, Μελίσσης, Ζιλμπέρτο, Βύντρα, Γκάμπριελ, ενώ στους άσπρους οι Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Μαχλελής, Χριστοδουλόπουλος, Μάτος, Πετρόπουλος, Νίνης και Σαλπιγγίδης. Για την ιστορία...νικητές αναδείχθηκαν οι πράσινοι με σκορ 7-5, με τον Σισέ να σκοράρει δύο φορές, ενώ χατ τρικ σημείωσε ο Πετρόπουλος για τους άσπρους.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x