Stoiximan Super League

Κάμπορα: «Να βγούμε στην Ευρώπη»

Ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι ο στόχος που έχουν θέσει οι διοικούντες τον Άρη για τη φετινή σεζόν. Το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. «Στον Άρη φέτος έχουμε υψηλούς στόχους. Θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη», δήλωσε ο Χαβιέρ Κάμπορα στους εκπροσώπους του Τύπου, από το Σαν Βιτζίλιο στην βόρεια Ιταλία, που βρίσκονται αυτό το διάστημα οι «κιτρινόμαυροι» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Νέο φιλικό σήμερα, με αντίπαλο τη Σιένα.

Ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι ο στόχος που έχουν θέσει οι διοικούντες τον Άρη για τη φετινή σεζόν. Το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. «Στον Άρη φέτος έχουμε υψηλούς στόχους. Θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη», δήλωσε ο Χαβιέρ Κάμπορα στους εκπροσώπους του Τύπου, από το Σαν Βιτζίλιο στην βόρεια Ιταλία, που βρίσκονται αυτό το διάστημα οι «κιτρινόμαυροι» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Παράλληλα σημείωσε ότι ο ανταγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα την επόμενη περίοδο θα είναι πολύ μεγάλος. «Θα δώσω τη μάχη μου για μια θέση στο βασικό σχήμα. Θα προσπαθήσω πολύ, ωστόσο τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα ο προπονητής» σχολίασε ο Αργεντινός επιθετικός.

Νέο φιλικό, με Σιένα

Το δεύτερο φιλικό επί ιταλικού εδάφους δίνει σήμερα (25/7, 18:00 Ελλάδος, 17:00 τοπική) ο Άρης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Σιένα στο γήπεδο του Μπολζάνο, 80 χιλιόμετρα μακριά από το μέρος που προετοιμάζεται η ομάδα. Οι λύσεις του Ιομάρ Μαζίνιο θα είναι περισσότερες σε σχέση με το προχθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Μπάρι (νίκη 2-1), αφού θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σεμπάστιαν Αμπρέου και Σάκη Πρίττα. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο. Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για τηλεοπτική κάλυψη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x