Stoiximan Super League

ΚΑΒΑΛΑ: Κλείνει Ρινκόν και Μεντόσα

Δύο μεγάλες μεταγραφές ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Καβάλα. Εκτός απροόπτου, ο Ντιόγκο Ρινκόν και ο Αντρες Μεντόσα θα υπογράψουν αύριο τα συμβόλαιά τους, αφού ο Σταύρος Ψωμιάδης τους έπεισε να συνεχίσουν στο ελληνικό πρωτάθλημα την καριέρα τους. «Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν οι άνθρωποι της ομάδας. Κέρδισαν την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία και θέλουν να έχουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες», τόνισε ο Ρινκόν.

Δύο μεγάλες μεταγραφές ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Καβάλα. Εκτός απροόπτου, ο Ντιόγκο Ρινκόν και ο Αντρες Μεντόσα θα υπογράψουν αύριο τα συμβόλαιά τους, αφού ο Σταύρος Ψωμιάδης τους έπεισε να συνεχίσουν στο ελληνικό πρωτάθλημα την καριέρα τους.

«Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν οι άνθρωποι της ομάδας. Κέρδισαν την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία και πλέον θέλουν να έχουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα μου», δήλωσε αρχικά ο Ρινκόν στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ και συμπλήρωσε, λέγοντας: «Υπήρχαν παρόμοιες προοπτικές, αλλά αποφάσισα να συνεχίσω στην Καβάλα. Μου είπαν ότι πρώτος στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, αλλά αν προκύψει μία θέση για Ευρώπη, δεν θα πουν όχι. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα συνεχίσω στην Καβάλα».

Ο Ρινκόν βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και αργά το βράδυ της Παρασκευής συναντήθηκε με ανθρώπους της Καβάλας. Μάλιστα, η «SportDay» αναφέρει ότι ο Μεντόσα θα έρθει μέσα στο επόμενο διήμερο και θα οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x