Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Στο δρόμο για τα αστέρια...

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Novasports 1) τη Σπάρτα στην Πράγα και θα προσπαθήσει να επιστρέψει με ακόμη ένα «διπλό» από την πρωτεύουσα της Τσεχίας. Ο Χενκ Τεν Κάτε και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League. Σιβασπόρ ή Αντερλεχτ για Κλέιτον, Ισπανία και Γερμανία για Μάτος.

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Novasports 1) τη Σπάρτα στην Πράγα και θα προσπαθήσει να επιστρέψει με ακόμη ένα «διπλό» από την πρωτεύουσα της Τσεχίας. Ο Χενκ Τεν Κάτε και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να ξεπεράσουν το πρώτο εμπόδιο προς τους ομίλους του Champions League. Ο Ολλανδός τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει με 4-4-2 τους «πράσινους», τοποθετώντας στην κορυφή της επίθεσης τον Σισέ και τον Σαλπιγγίδη.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γκαλίνοβιτς και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, ο Μπιέρσμιρ, ο Βύντρα, ο Καντέ και ο Σπυρόπουλος. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ζιλμπέτρο με τον Σιμάο, έχοντας στα πλάγια τον Γκάμπριελ (δεξιά) και τον Καραγκούνη (αριστερά). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σισέ με τον Σαλπιγγίδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Μαχλελής, Σαριέγκι, Νίνης, Κατσουράνης, Λέτο και Πετρόπουλος. Στην Αθήνα έμειναν οι Μουν, Μάτος, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα και Μελίσσης.

Αγωνία για τον Μπέργκερ

Στο απέναντι στρατόπεδο, σήμερα το πρωί θα γίνει γνωστό αν ο Πάτρικ Μπέργκερ θα αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι. Ο Τσέχος άσος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του στο γόνατο, ωστόσο ο Γιόζεφ Χόβανετς ελπίζει ότι θα τον έχει τελικά στη διάθεσή του. Tην ενδεκάδα των Τσέχων αναμένεται να αποτελέσουν ο Μπλάζεκ (τερματοφύλακας), Κούζνιρ (δεξί μπακ), Χούμπνικ, Ρέπκα (κεντρικοί αμυντικοί), Πάμιτς (αριστερό μπακ), Βάτσεκ (ή Μπέργκερ), Ζόφτσακ (αμυντικοί χαφ), Χούσεκ (δεξί χαφ), Ζέμαν (αριστερό χαφ) και Χόλεντα, Βίλφριντ (επιθετικοί). Η αποστολή της Σπάρτα θα ανακοινωθεί επίσημα εντός της ημέρας.

Ο διαιτητής του ματς

Ο Κροάτης Ιβαν Μπέμπεκ είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σπάρτα Πράγας. Ο 32χρονος ρέφερι είχε σφυρίξει την αναμέτρηση των Ελπίδων της Ελλάδας με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας, τον Αύγουστο του 2006. Απόψε βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμισλαβ Πέτροβιτς και Ζέλικο Γκργκετς, ενώ τέταρτος θα είναι ο Μάριο Στραχόνια, επίσης από την Κροατία.

Σιβασπόρ ή Αντερλεχτ για Κλέιτον

Στο Βέλγιο βρίσκεται ο Κώστας Μπότος. Ο μάνατζερ του Σίλβα Κλέιτον συζητά με τη Σιβασπόρ και την Αντερλεχτ το ενδεχόμενο δανεισμού του Βραζιλιάνου μέσου σε μία εκ των δύο ομάδων, οι οποίες έχουν τεθεί αντιμέτωπες στα προκριματικά του Champions League. Όπως αναφέρει η «SportDay», πρόταση για την παραχώρηση του 26χρονου μέσου αναμένεται να φτάσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ισπανία και Γερμανία για Μάτος

Σε διάφορες ομάδες της Ισπανίας και της Γερμανίας έχουν προτείνει οι εκπρόσωποι του Μαρσέλο Μάτος τον πελάτη τους. Ο Παναθηναϊκός συζητά μόνο την περίπτωση να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον Βραζιλιάνο μέσο, για τον οποίο ξόδεψε περίπου 4,5-5 εκατ. ευρώ.

Μενσά: «Εκανα ό,τι έπρεπε»

Σίγουρος ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έμειναν ικανοποιημένοι από όσα είδαν από εκείνον εμφανίστηκε ο Τζόναθαν Μενσά, μιλώντας στο «KickOffGhana.com». Ο Γκανέζος στόπερ ελπίζει ότι οι «πράσινοι» και η Φρι Στέιτ Σταρς, στην οποία ανήκει, θα δώσουν τα χέρια και θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Τώρα ελπίζω να έρθουν σε συμφωνία οι δύο ομάδες», ανέφερε ο 18χρονος παίκτης.

* Επίθεση στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναθηναϊκού στα Γλυκά Νερά έκαναν τη Δευτέρα, στις 20:30 , περίπου 20 νεαροί που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, στη διασταύρωση των οδών Νάξου και Μπουμπουλίνας. Οι δράστες, που δεν είχαν διακριτικά κάποιας άλλης ομάδας, έσπασαν με ρόπαλα τα τζάμια στην πρόσοψη των γραφείων, ενώ προξένησαν φθορές και σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, προτού εξαφανιστούν.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x