Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Τα είπαν στη Μύκονο

Τυχαία (;) συνάντηση στη Μύκονο είχαν ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης την Κυριακή. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και συζήτησαν μόνοι τους για αρκετή ώρα. Στην κούρσα για την απόκτηση του Κεϊρίσον έχει μπει ο Ολυμπιακός! Αγγλικά εμπόδια για τους Πειραιώτες για Ομπίνα, Γκονζάλες και Εντού. «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν θα επαναληφθεί το περσινό», είπε ο Μαρέσκα κατά την για την Μπρατισλάβα.

Τυχαία (;) συνάντηση στη Μύκονο είχαν ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης την Κυριακή. Οι δύο άνδρες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στο «Νάμος» στην Ψαρρού και παρότι ήταν με διαφορετικές παρέες, συζήτησαν μόνοι τους για αρκετή ώρα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο γνωστός εφοπλιστής οριστικοποίησαν για αύριο το ραντεβού, στο οποίο είναι αρκετά πιθανό να κλείσει θετικά το θέμα της εισόδου του κ. Μαρινάκη στη διοίκηση των Πειραιωτών. Δεν αποκλείεται έπειτα από το αυριανό τετ-α-τετ των δύο ανδρών να γίνουν γνωστά τα χρήματα που θα διαθέσει ο εφοπλιστής για να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Σενάρια για Κεϊρίσον!

Στην κούρσα για την απόκτηση του Κεϊρίσον έχει μπει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με μερίδα του Τύπου. Η Μπαρτσελόνα έκανε δικό της πριν από μερικές ημέρες τον Βραζιλιάνο επιθετικό έναντι 14 εκατ. ευρώ και τώρα ψάχνει ομάδα για να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού, αφού φαίνεται πως φέτος δύσκολα θα πάρει τις απαιτούμενες ευκαιρίες από τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Έτσι, οι «μπλαουγκράνα» αποφάσισαν να τον δώσουν δανεικό για ένα χρόνο και οι Πειραιώτες βρίσκονται στη σχετική λίστα μαζί με την Πόρτο, την Μπενφίκα και τον Άγιαξ.

Αγγλικά εμπόδια

Στο «στόχαστρο» της Πόρτσμουθ βρίσκεται ο Βίκτορ Ομπίνα, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. Οι «pompeys» εξετάζουν αν ο Νιγηριανός επιθετικός της Ιντερ μπορεί να βγάλει άδεια εργασίας στο Νησί. Αν αυτό είναι εφικτό, τότε οι Άγγλοι θα κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του 22χρονου φορ, ο οποίος επιθυμεί να αγωνιστεί στην Premier League σε σχέση με τη Superleague. Αν, όμως, δεν τα καταφέρει, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει παίκτης των Πειραιωτών.

Εν τω μεταξύ, η Γουίγκαν φέρεται να έχει βρει στο πρόσωπο του Μαρκ Γκονζάλες τον αντικαταστατή του Αντόνιο Βαλέντσια, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να καλύψει το κενό έπειτα από την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Ο Μαρκ είναι ένας παίκτης που λατρεύω και γι’ αυτό υπάρχουν πιθανότητες να τον πάρουμε», τόνισε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνεζ.

Η «As» έγραψε ότι οι Άγγλοι εξετάζουν την περίπτωση του Εντού, ο οποίος είναι ελεύθερος, διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και αν ικανοποιηθεί οικονομικά, θα πει εύκολα το «ναι».

Χειρουργείο σήμερα για «Τόρο»

Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί σήμερα ο Βασίλης Τοροσίδης, παρότι τις τελευταίες μέρες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα. Ο διεθνής μπακ-χαφ υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για 1,5 μήνα, κάτι που σημαίνει πως ο Κετσπάγια δεν μπορεί να τον υπολογίζει ούτε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ (πιθανότατα στις 29 Αυγούστου).

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x