Ελλάδα

Το σκέφτεται για Ευρώπη ο Κλέιζα

Ανοικτός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη δηλώνει ο Λίνας Κλέιζα. Ο Λιθουανός φόργουορντ (2,03μ.) δεν είναι ικανοποιημένος από τα χρήματα που παίρνει στο ΝΒΑ και ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να του καταθέσει μια πρόταση, που δύσκολα θα απορρίψει. «Ασφαλώς και μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να αγωνίζεται στην Ευρώπη», είπε ο 24χρονος άσος.

Ανοικτός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη δηλώνει ο Λίνας Κλέιζα. Ο Λιθουανός φόργουορντ (2,03μ.) δεν είναι ικανοποιημένος από τα χρήματα που παίρνει στο ΝΒΑ και ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να του καταθέσει μια πρόταση, που δύσκολα θα απορρίψει. Ο διεθνής άσος έλαβε τη σεζόν αυτή περίπου ένα εκατ. ευρώ «καθαρά» και μια πρόταση με τα (υπερ) διπλάσια χρήματα θα τον δελέαζε να έρθει στην Ευρώπη.

«Το μπάσκετ στο ΝΒΑ είναι πολύ υψηλού επιπέδου και εννοείται πως είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε αυτό το πρωτάθλημα, όμως βάσει του προγράμματος και της δυσκολίας του, τα χρήματα είναι… απάνθρωπα. Ασφαλώς και μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να αγωνίζεται στην Ευρώπη», είπε ο 24χρονος απόφοιτος του Μιζούρι, που φέτος είχε 9,9 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 22 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα στο ΝΒΑ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός Αμερικανού γκαρντ. Ο Τερέλ ΜακΙντάιρ εξακολουθεί να είναι η πρώτη επιλογή, αλλά η Σιένα αξιώνει 2 εκατ. ευρώ για την πώλησή του και οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν για άλλες λύσεις.

Σε ό,τι αφορά στον Κώστα Παπανικολάου, ο παίκτης δεδομένα αρέσει στους Πειραιώτες, αλλά το 1-1,2 εκατ. ευρώ που φέρεται να ζητεί ο Άρης για να τον παραχωρήσει κρίνεται υπερβολικό ποσό. Ο Ολυμπιακός πάντως θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες στους δύο «χρυσούς» Νέους που του ανήκουν, τον Κώστα Σλούκα και τον Χάρη Γιαννόπουλο.

*Ο Τόμας Κελάτι αναμένεται το πρωί στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ θα πάρει το πρόγραμμα προπόνησης που θα ακολουθήσει στις ΗΠΑ μέχρι να έρθει ξανά στην Ελλάδα για την έναρξη της προετοιμασίας στις 31 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x