Stoiximan Super League

Βιτόλο: «Περισσότερα στο γήπεδο»

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Βίκτορ Βιτόλο, κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και την αποθέωση που γνώρισε από τους φίλους του ΠΑΟΚ. «Χαίρομαι γιατί έρχομαι σε μία μεγάλη οικογένεια και με τιμά που επέμεναν τόσο πολύ για μένα. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Περισσότερα στο γήπεδο…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός μέσος. Σήμερα το μεσημέρι (στις 15:00) θα αναχωρήσει η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη Νορβηγία, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Βαλερένγκα.

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Βίκτορ Βιτόλο, κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και την αποθέωση που γνώρισε από τους φίλους του ΠΑΟΚ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ», τόνισε αρχικά ο Ισπανός μέσος και πρόσθεσε: «Χαίρομαι γιατί έρχομαι σε μία μεγάλη οικογένεια και με τιμά που επέμεναν τόσο πολύ για μένα. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Περισσότερα στο γήπεδο…».

Ο 26χρονος παίκτης θα περάσει σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 450.000 ευρώ. Όπως αναφέρει η «SportDay», ο Βιτόλο συμφώνησε με τη Ράσινγκ Σανταντέρ να πάρει το 70% του συμβολαίου του για την επόμενη χρονιά, ενώ εκείνος «χάρισε» ένα ποσό 600 χιλιάδων ευρώ που του οφείλονταν.

Προπόνηση, αποστολή, ταξίδι

Σήμερα το μεσημέρι (στις 15:00) θα αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Νορβηγία, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Βαλερένγκα, στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του UEFA Europa League. Το πρωί οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους και στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Όσλο.

Ο 55χρονος προπονητής αναμένεται να πάρει 20 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τους Βιεϊρίνια και Σαβίνι, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνει και ο Κοντρέρας, ο οποίος χρειάζεται να ξεκουραστεί για μερικές ημέρες.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x