Ελλάδα

Κελάτι: «Υψηλές οι προσδοκίες»

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο Τόμας Κελάτι. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ εμφανίστηκε χαρούμενος για την επιλογή του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό την καριέρα του και τόνισε: «Ξέρω ότι οι προσδοκίες είναι πάρα πολύ υψηλές». .

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο Τόμας Κελάτι. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ εμφανίστηκε χαρούμενος για την επιλογή του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό την καριέρα του και τόνισε: «Ξέρω ότι οι προσδοκίες είναι πάρα πολύ υψηλές».

Ο 27χρονος αθλητής θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα πάρει το πρόγραμμα προπόνησης που θα ακολουθήσει στις ΗΠΑ μέχρι να έρθει ξανά στην Ελλάδα για την έναρξη της προετοιμασίας στις 31 Αυγούστου.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ για να απαντήσω στην πρόταση. Έβαλα τον μάνατζέρ μου να τελειώσει την υπόθεση. Ξέρω ότι είναι μεγάλη η “μάχη” του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι οι προσδοκίες είναι πάρα πολύ υψηλές. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον, ίσως όταν γυρίσω πίσω να συζητήσουμε λίγο με τον Τσίλντρες».

Συνεχίζοντας, ο Κελάτι έκανε λόγο για βήμα παραπάνω στην καριέρα του, ενώ σχολίασε και τη σύγκριση με τον άσο της ΤΣΣΚΑ Τράγιαν Λάγκτον: «Έχοντας παίξει στο Βέλγιο, την Πολωνία και τη Μάλαγα αποτελεί προφανώς ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Όσο για τη σύγκρισή μου με τον Λάνγκντον, έχω ακούσει να γίνεται από αρκετούς και νομίζω ότι είναι δικαιολογημένη. Αυτό που θέλω εγώ, πάντως, είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά ώστε να γίνω καλύτερος και να πάρω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.»

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x