Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή

Δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη η αποστολή του ΠΑΟΚ που ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος, μετά την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά», εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Βαλερένγκα, ολοκληρώθηκε και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Κοντρέρας, Σαβίνι, Βιεϊρίνια, Αραμπατζή και Κουτζαβασίλη. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο.

Δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη η αποστολή του ΠΑΟΚ που ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος, μετά την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά», εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Βαλερένγκα, ολοκληρώθηκε και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Κοντρέρας, Σαβίνι, Βιεϊρίνια, Αραμπατζή και Κουτζαβασίλη.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο 55χρονος προπονητής και θα αναχωρήσει στις 16:00 μετέχουν οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αναστασάκος, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Αμπουμπακαρί, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Λίνο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Σνάουτσνερ και Βερόν.

* Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι ο Ισπανός μέσος Βίκτορ Βιτόλο υπέγραψε σήμερα τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x