Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Χωρίς λόγια...

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού. Με εμφανή τα σημάδια απογοήτευσης και προβληματισμού, μετά την ήττα με 3-1 από τη Σπάρτα Πράγας, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «πράσινοι» βγήκαν από την αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος» δίχως διάθεση για δηλώσεις. «Μεταγραφές εντυπωσιασμού, ΠΑΟ χωρίς σχεδιασμό», δήλωσε στον ο Στράτος Αποστολάκης.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού. Με εμφανή τα σημάδια απογοήτευσης και προβληματισμού, μετά την ήττα με 3-1 από τη Σπάρτα Πράγας, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «πράσινοι» βγήκαν από την αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος» δίχως διάθεση για δηλώσεις.

Οι μόνοι που άντεξαν στο βαρύ κλίμα και αρκέστηκαν σε κάποια λόγια ήταν ο Σεντρίκ Καντέ και ο Ματίας Μπιέρσμιρ. Στην ερώτηση για το τι θα συμβεί, ποια πρέπει είναι η επόμενη μέρα, ο Γάλλος αμυντικός είπε μόνο: «Να πάρουμε την πρόκριση»!. Ο Σουηδός στόπερ είπε με τη σειρά του: «Ήταν ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι σίγουρα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θα είναι πολύ καλύτερα για μας να παίξουμε σ’ ένα γήπεδο γεμάτο με οπαδούς μας που θα μας στηρίζουν», είπε ο νεαρός άσος που χρησιμοποιήθηκε ως δεξιός μπακ. «Σίγουρα ήταν κάπως δύσκολα γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είχα ξαναπαίξει ως δεξιός μπακ, αλλά πάντα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Το απόγευμα της Τετάρτης όσοι αγωνίστηκαν στην Πράγα έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικά προπονήθηκε ο Ρουκάβινα, όπως και ο Χριστοδουλόπουλος για προληπτικούς λόγους λόγω ελαφρού χτυπήματος. Ο Χενκ Τεν Κάτε είπε στους παίκτες του «Τίποτα δεν τελείωσε, μπορούμε να τα καταφέρουμε στον επαναληπτικό».

Κανένα θέμα Τεν Κάτε

Στις τάξεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα του Παναθηναϊκού, αλλά επί της παρούσης δεν τίθεται θέμα Τεν Κάτε. Αν όμως η ομάδα έχει το ίδιο κακή απόδοση στον επαναληπτικό και δεν καταφέρει να προκριθεί, ο Ολλανδός τεχνικός θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Ανακοίνωση για τα διαρκείας

«Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Πέμπτη, 30 Ιουλίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 3ης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ– SPARTA PRAHA, που θα διεξαχθεί στις 4/8/2009, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 15€ έως 50€».

* Στην απευκταία περίπτωση που ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί από τη Σπάρτα Πράγας, θα λάβει μέρος στον τέταρτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.

** Πρόταση ύψους 800.000 ευρώ για το δανεισμό ή την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του Σίλβα Κλέιτον ενδέχεται να καταθέσει η Ντιναμό Κιέβου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως οι «πράσινοι» έχουν μιλήσει με τους Ουκρανούς και αναμένονται εξελίξεις. Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός εξετάζεται και από τις Άντερλεχτ , Σιβασπόρ.

*** Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του περιμένει να μάθει ο Βαγγέλης Μάντζιος. Στον Παναθηναϊκό αναμένουν πρόταση της ΑΕΚ, τη στιγμή που ο ίδιος ο Έλληνας επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την «Ένωση». Αξίζει, όμως, να σημειώσουμε πως ο διεθνής άσος βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας από την Τουρκία (Φενέρ), αλλά και συλλόγου του Κατάρ, οι οποίοι προσφέρουν αρκετά χρήματα.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x