Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Με… περσινή συνταγή

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει απόψε (20:00, CONN-X-TV και NovaΣΠΟΡ FM 94,6) στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από απουσία τρεισήμισι ετών αντιμετωπίζοντας στο «Ούλεβαλ» του Όσλο τη Βαλερένγκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Απέναντι στο μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας των Νορβηγών, που έχουν 19 παιχνίδια πρωταθλήματος στα πόδια τους, ο Φερνάντο Σάντος θα αντιπαρατάξει μία ομάδα συμπαγή, που κατά τα 9/11 θα αποτελείται από παίκτες που βρίσκονταν και πέρυσι στο ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει απόψε (20:00, CONN-X-TV και NovaΣΠΟΡ FM 94,6) στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από απουσία τρεισήμισι ετών αντιμετωπίζοντας στο «Ούλεβαλ» του Όσλο τη Βαλερένγκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Απέναντι στο μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας των Νορβηγών, που έχουν 19 παιχνίδια πρωταθλήματος στα πόδια τους, ο Φερνάντο Σάντος θα αντιπαρατάξει μία ομάδα συμπαγή, που κατά τα 9/11 θα αποτελείται από παίκτες που βρίσκονταν και πέρυσι στο ρόστερ. Έτσι θα… καταπολεμηθεί το πρόβλημα της ανομοιογένειας, που είναι φυσιολογικό να υπάρχει σε μία ομάδα τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με 4-3-3, το οποίο θα μετατρέπεται σε 4-5-1 όταν αμύνεται. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς, οι Σνάουτσνερ και Λίνο θα είναι στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, με τους Μπισέρα και Τσιρίλο να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Γκαρσία και Φωτάκης, λίγο μπροστά τους θα κινείται ο Ίβιτς (προτιμάται από τον Φιλομένο), ενώ η επιθετική τριπλέτα θα απαρτίζεται από τους Σορλέν (αριστερά), Κονσεϊσάο (δεξιά) και Μουσλίμοβιτς (κορυφή).

Η Βαλερένγκα, που προέρχεται από τέσσερις συνεχείς ήττες στο πρωτάθλημα, θα παραταχθεί ενισχυμένη, μιας και επιστρέφουν στην ενδεκάδα της οι Σέτερνες και Ζάγιτς. Οι Νορβηγοί θα παραταχθούν πιθανότατα με 4-3-3 και τους Πέρκινς (τερματοφύλακας), Στούρμπεκ (αριστερό μπακ), Νούρι (δεξί μπακ), Χάγκεν, Φουεμαγιόρ (στόπερ), Άντρεσεν, Χέσταντ, Ζάιτς (μέσοι), Μπιέρε, Μόα, Σέτερενς (επιθετικοί).

Διαιτητής στον σημερινό αγώνα θα είναι ο Ρουμάνος Αλεξάντρου Ντεακόνου, ο οποίος μόλις πέρυσι μπήκε στους ευρωπαϊκούς πίνακες.

* Περίπου 10.000 φίλαθλοι της Βαλερένγκα θα βρίσκονται απόψε στο χωρητικότητας 25.500 θεατών «Ούλεβαλ», ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει τη συμπαράσταση σχεδόν 800 φίλων του. Οι καιρικές συνθήκες στο Όσλο είναι καλές, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 15-17 βαθμούς Κελσίου.

** Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα φορέσει απόψε τις περσινές εμφανίσεις, ενώ στον επαναληπτικό της Τούμπας θα… εγκαινιαστεί η νέα ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα.

*** Η αποψινή αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CONN-X TV. Η νέα υπηρεσία δεν είναι ακόμη ευρέως διαδεδομένη και επειδή αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ δεν την έχουν προμηθευτεί, θα τοποθετηθούν δύο γιγαντοοθόνες στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Προτείνουν αλλαγές

Πρόταση στην UEFA να διεξάγονται οι προκριματικοί αγώνες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βάσει γεωγραφικών κριτηρίων σκέφτεται να καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενη και τις διασυνδέσεις του εκτελεστικού διευθυντή, Βασίλη Γκαγκάτση. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά θεωρούν άδικο οι πιο έτοιμες και σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς «βόρειες» ομάδες να αντιμετωπίζουν τις «νότιες» που είναι ανέτοιμες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x