Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Τα βρήκε με Γκονζάλες!

Το χέρι στην τσέπη φαίνεται πως έβαλε ο Ολυμπιακός, εκφράζοντας με πράξεις το ενδιαφέρον του για τον Μαρκ Γκονζάλες! Όπως αποκάλυψε η ισπανική ιστοσελίδα «latercera.com», οι «ερυθρόλευκοι» προσέγγισαν τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό και του προσέφεραν συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 2.5 εκατ. ευρώ! για τις φήμες περί επικείμενης «βόμβας».

Το χέρι στην τσέπη φαίνεται πως έβαλε ο Ολυμπιακός, εκφράζοντας με πράξεις το ενδιαφέρον του για τον Μαρκ Γκονζάλες! Όπως αποκάλυψε η ισπανική ιστοσελίδα «latercera.com», οι «ερυθρόλευκοι» προσέγγισαν τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό και του προσέφεραν συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 2.5 εκατ. ευρώ! Η χρονική διάρκεια της ενδεχόμενης συνεργασίας δεν αναφέρεται, αλλά γίνεται λόγος για θετική απάντηση από την πλευρά του παίκτη.

Άλλωστε, ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο αριστεροπόδαρος άσος της Μπέτις επιθυμούσε να ενταχθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών. Η προοπτική του πρωταθλητισμού και της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ τον εξίταρε και από την αρχή δεν προβλεπόταν να προκύψει κάποιο πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις με τον ίδιο.

Επόμενη κίνηση του Ολυμπιακού είναι να έρθει σε επαφή με την Μπέτις (σήμερα ή αύριο). Το οικονομικό παραμένει «αγκάθι» στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού από το λιμάνι προτίθενται να δαπανήσουν περί τα 5 εκατ. ευρώ, ενώ οι Ανδαλουσιάνοι αξιώνουν 6 με 7εκατ. ευρώ.

Αλλα δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου κάνουν λόγο για «εμπλοκή» και της Φενερμπαχτσέ. Εφόσον οι πληροφορίες τους έχουν ισχύ, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν. Οι Τούρκοι ενδέχεται να ικανοποιήσουν οικονομικά την Μπέτις, δίνοντάς της 7 εκατ. ευρώ!

Ικανοποίηση και πίστη για κάτι καλύτερο

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στην Αθήνα τα ξημερώματα. Στο στρατόπεδο των Πειραιωτών επικρατεί ικανοποίηση και υπάρχει η πίστη πως η ομάδα στη συνέχεια θα εμφανιστεί ακόμη καλύτερη. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 5 Αυγούστου, ενώ η κλήρωση για τα πλέι οφ του Champions League είναι την Παρασκευή 7 Αυγούστου. Εκτός απρόοπτου, εκεί θα βρίσκεται ο νταμπλούχος Ελλάδας και τα παιχνίδια στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στις 18/19 – 25/26 του επόμενου μήνα. Οι άνθρωποι της ομάδας εκτιμούν ότι στο διάστημα των τριών εβδομάδων που μεσολαβούν η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη.

• Ικανοποιημένος από τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης και οι υπόλοιποι παράγοντες της διοίκησης του συλλόγου. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών θεωρεί πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας έδειξαν ότι είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x