Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Κολαστήριο» για την πρόκριση!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας, την Τρίτη. Πάνω από 50.000 φίλοι του «τριφυλλιού» θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Λέτο και Κατσουράνης ετοιμάζονται για την ενδεκάδα, επιστρέφει ο Μουν. Αλλάζει σε 4-2-3-1 το σύστημα. Ετοιμος για την εθνική Γαλλίας ο Σισέ. Στη σημερινή προπόνηση θα βρεθεί ο Νικόλας Πατέρας.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας, την Τρίτη. Πάνω από 50.000 φίλοι του «τριφυλλιού» θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Λέτο και Κατσουράνης ετοιμάζονται για την ενδεκάδα, επιστρέφει ο Μουν. Αλλάζει σε 4-2-3-1 το σύστημα. Ετοιμος για την εθνική Γαλλίας ο Σισέ.

Ξεσηκωμός στον κόσμο

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας, την Τρίτη. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» που θα βρεθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου αναμένεται να ξεπεράσουν τις 50.000, στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν την ομάδα τους να προκριθεί. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια που διατίθεται κοστίζουν από 15 έως 50 ευρώ.

Τρεις οι αλλαγές

Αν και είναι ακόμη νωρίς, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του. Ο Μουν θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ βασικοί θα παίξουν οι Λέτο και Κατσουράνης. Ο πρώτος θα πάρει τη θέση του Γκάμπριελ, ενώ μεγάλο ερωτηματικό είναι πού θα παίξει ο Ελληνας μέσος. Αν αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας θα αντικαταστήσει τον Καντέ, ενώ αν παίξει στη μεσαία γραμμή θα πάρει τη θέση του Ζιλμπέρτο.

Σισέ για Εθνική

Πιθανή είναι η κλήση του Τζιμπρίλ Σισέ στην εθνική Γαλλίας. Όπως μετέδωσε το RMC, ο άσος του Παναθηναϊκού αναμένεται να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε, στις 12 Αυγούστου. Ο Σισέ ίσως να μην έχει μάθει κάτι ακόμη, αλλά στις 3 Αυγούστου, όταν θα γίνει γνωστή η λίστα του Ντομενέκ, θα μάθει κι’ αυτός αν τελικά θα επιστρέψει στην εθνική του ομάδα. Αν συμβεί αυτό, καταλαβαίνετε ότι η χαρά του θα είναι μεγάλη, μία μέρα πριν από το παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x