Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Πρόταση από Μπάνφιλντ

Δανεικό τον Ρομπέρτο Μπατιόν στην Μπανφιλντ σκέφτονται να παραχωρήσουν οι «κιτρινόμαυροι». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεχθεί την πρόταση που της έχει γίνει, αδειάζοντας με αυτόν τον τρόπο μία θέση ξένου. Η παραχώρηση του παίκτη είναι πιθανόν να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, μειώνοντας έτσι το πολυάριθμο ρόστερ του συλλόγου.

Δανεικό τον Ρομπέρτο Μπατιόν στην Μπανφιλντ σκέφτονται να παραχωρήσουν οι «κιτρινόμαυροι». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεχθεί την πρόταση που της έχει γίνει, αδειάζοντας με αυτόν τον τρόπο μία θέση ξένου. Η παραχώρηση του παίκτη είναι πιθανόν να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, μειώνοντας έτσι το πολυάριθμο ρόστερ του συλλόγου

Λαμπριάκος: «Στόχος μας η Ευρώπη»

Ακόμα ένας παίκτης του Άρη έθεσε ως κύριο στόχο την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη. Ο Σταύρος Λαμπριάκος, από τη Βόρεια Ιταλία όπου βρίσκεται, μίλησε για την ομάδα της καρδιάς του και την επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

• Επειτα από τρία φιλικά, ποια είναι τα δικά σου συμπεράσματα;

«Ο Αρης αυτή τη στιγμή είναι πιο πλήρης από κάθε άλλη χρονιά. Αυτό που απομένει είναι να μονταριστεί και να επιλέξει ο προπονητής σε ποιους θα στηριχτεί τη νέα χρονιά. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 27 παίκτες και ο κ. Μαζίνιο δεν έχει κατασταλάξει ακόμα. Σαφώς και κάποιοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές θα μείνουν εκτός και ορισμένοι ενδεχομένως να πιστέψουν ότι αδικούνται. Ωστόσο, δεν μπορούν να αγωνίζονται και οι 27».

• Ποια είναι η δική σου εξήγηση για την περσινή δυστοκία;

«Δεν υπήρχε πρόβλημα μόνο στο γκολ, αλλά γενικά στην ομάδα. Δεν ξέρω πού οφειλόταν αυτό. Φέτος δεν βλέπω κάτι τέτοιο και με κάνει αισιόδοξο. Το γκολ δεν είναι ευθύνη μόνο του επιθετικού, αλλά όλων των παικτών, και σχετίζεται με την ορθότητα της λειτουργίας των τριών γραμμών μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

• Ποια είναι φιλοσοφία του Μαζίνιο;

«Η φιλοσοφία που προσπαθεί να μας μεταδώσει ο κ. Μαζίνιο και αυτό που θέλει από εμάς είναι να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας και ο αντίπαλος να μας κυνηγάει. Γιατί όσο θα μας κυνηγάει τόσο θα κουράζεται. Του αρέσει να παίζουμε επιθετικά, αλλά με μέτρο. Δηλαδή να μην αφήνουμε τις θέσεις μας και να μη δημιουργούμε κενά στην άμυνα».

• Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα δούμε στον Αρη της νέας αγωνιστικής περιόδου;

«Στόχος μας είναι να έχουμε μια σταθερή ομάδα, να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο. Αν αυτά επιτευχθούν, τότε η ομάδα θα πάει πιο ψηλά από την έξοδο στην Ευρώπη, που είναι ο κύριος στόχος. Σίγουρα, όμως, θα υπάρξουν και παιχνίδια που θα τα έχουμε αυτά τα στοιχεία, αλλά δεν θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

• Σκέφτεσαι καθόλου το ποδοσφαιρικό μέλλον σου μετά τη λήξη του συμβολαίου σου το καλοκαίρι;

«Προσωπικά, είτε αγωνιστώ ένα λεπτό είτε ενενήντα, είμαι χαρούμενος μόνο και μόνο επειδή βρίσκομαι στον Αρη. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το νέο πρωτάθλημα και παρ' όλο που πάντα τέτοιον καιρό κρατώ μικρό καλάθι στα λεγόμενά μου, είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο αισιόδοξος, διότι βλέπω τις δυνατότητες που έχει ο Αρης φέτος. Σχετικά με το μετά, δεν ξέρω τι θα κάνω. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι σε ένα-δυο χρόνια θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου εδώ με έναν τίτλο».

Φιλικός αγώνας με ομάδα του Αζερμπαϊτζάν

*Την Καζάρ Λανκαράν θα αντιμετωπίσει ο «κιτρινόμαυρη» ομάδα, αντί της Τορίνο όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Το φιλικό θα γίνει το Σάββατο στην πόλη Λιέντς της Αυστρίας. Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημα της χώρας της και είναι γνωστή ως «Τσέλσι του Καυκάσου» λόγω της μεγάλης οικονομικής επιφάνειας του ιδιοκτήτη της.

**Τους παίκτες του επιβράβευσε ο Μαζίνιο μετά τη νίκη επί της Λιβόρνο. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» άφησε ελεύθερο το πρωινό στους παίκτες του και ο καθένας φρόντισε να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο.

***Σε εστιατόριο του Σαν Βιτζίλιο θα παραθέσει απόψε δείπνο ο Θανάσης Αθανασιάδης και αντιπροσωπία της διοίκησης στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ. Το δείπνο θα γίνει με αφορμή την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας επί ιταλικού εδάφους.

****Κλήση από τον προπονητή της εθνικής Ουρουγουάης, Οσκαρ Ουάσινγκτον, δέχθηκε ο Σεμπαστιάν Αμπρέου, ενόψει φιλικής αναμέτρησης στις 12 Αυγούστου στην Αλγερία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x