Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Στην άκρη τα «πειράματα»

Ο Παναθηναϊκός μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Σπάρτα Πράγας, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Εν όψει της ρεβάνς, οι «πράσινοι» φαίνεται πως θα τα αλλάξουν…όλα με στόχο τη μεγάλη ανατροπή. Ο Τεν Κάτε δοκίμασε το 4-3-3, σύστημα που δούλεψε στην προετοιμασία και σε αυτό φαίνεται να καταλήγει για τον επαναληπτικό με τους Τσέχους. Επίσκεψη Πατέρα χθες στη Παιανία.«Κερδίστε τη χαμένη σας αξιοπρέπεια. Πρέπει να δείτε το επόμενο παιχνίδι της Τρίτης και να πάρετε την πρόκριση» είπε.

Ο Παναθηναϊκός μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Σπάρτα Πράγας, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Εν όψει της ρεβάνς, οι «πράσινοι» φαίνεται πως θα τα αλλάξουν…όλα με στόχο τη μεγάλη ανατροπή. Ο Χεν Τεν Κάτε δοκίμασε το 4-3-3, σύστημα που δούλεψε στην προετοιμασία και σε αυτό φαίνεται να καταλήγει για τον επαναληπτικό με τους Τσέχους. Επίσκεψη Πατέρα χθες στη Παιανία.«Κερδίστε τη χαμένη σας αξιοπρέπεια. Πρέπει να δείτε το επόμενο παιχνίδι της Τρίτης και να πάρετε την πρόκριση». είπε μεταξύ άλλων.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ παρακολούθησε την προπόνηση και στο τέλος κάλεσε τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου. Αμέσως τους είπε πως: «Η εμφάνιση σας την Τρίτη ήταν απαράδεκτη! Υποτιμήσατε τον αντίπαλο και απογοτεύσατε τον κόσμό. Διαγράψτε αυτό το παιχνίδι και συγκεντρωθείτε στην ρεβάνς», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Πατέρα, ο οποίος κατέληξε λέγοντας:

«Κερδίστε την χαμένη σας αξιοπρέπεια. Είμαστε μεγάλη ομάδα με μακρά ευρωπαϊκή παράδοση και οφείλετε να διορθώσετε το λάθος που κάνατε». Όσον αφορά τον Χενκ Τεν Κάτε και τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι θα έλεγε στους παίκτες του ότι εκείνος είναι το αφεντικό και παίρνει τις αποφάσεις, τελικά δεν είπε απολύτως τίποτα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι "πράσινοι" επιδόθηκαν σε ασκήσεις πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και στις ταχύτητες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε όλο το γήπεδο. Ατομικά προπονήθηκε ο Άντε Ρουκάβινα.

«Κολαστήριο» για την πρόκριση!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας, την Τρίτη. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» που θα βρεθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου αναμένεται να ξεπεράσουν τις 50.000, στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν την ομάδα τους να προκριθεί. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια που διατίθεται κοστίζουν από 15 έως 50 ευρώ.

Τέσσερις οι αλλαγές

Αν και είναι ακόμη νωρίς, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του. Ο Μουν θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ βασικοί θα παίξουν οι Λέτο και Κατσουράνης. Ο πρώτος θα πάρει τη θέση του Γκάμπριελ, ενώ ο Έλληνας μέσος θ' αγωνιστεί ως κεντρικό χαφ αντί του Σιμάο. Ο Σαριέγκι θα αντικαταστήσει τον Καντέ στο κέντρο της άμυνας.

Ήρθε το φαξ για τον Σισέ

Η είδηση που μετέδωσε το βράδυ της Πέμπτης γαλλικό ραδιόφωνο περί πιθανής κλήσης του Τζιμπρίλ Σισέ στην εθνική Γαλλίας έχει βάση! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΠΑΕ έχει έρθει ήδη φαξ από τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στο οποίο αναφέρεται η κλήση του Γάλλου σταρ για το παιχνίδι με τα Ν. Φερόε στις 12 Αυγούστου για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Οριστικά το όνομά του θα ανακοινωθεί μάλλον τη Δευτέρα.Η Νιμ, επίσης, από τους ερασιτέχνες της οποίας ξεκίνησε ο Σισέ, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα απέστειλε έγγραφο στον Παναθηναϊκό (μετά τη μεταγραφή από τη Μαρσέιγ) και ζητάει 55.263 ευρώ ως αποζημίωση για τη διαπαιδαγώγηση του παίκτη, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της, Φιλίπ Γκουρσά.

Δεύτερο σερί 0-0!

Τρία μόλις 24ωρα μετά την επικράτησή της κόντρα στον Παναθηναϊκό, η Σπάρτα Πράγας δεν κατάφερε να σπάσει το ρόδι στο εγχώριο πρωτάθλημα. Στην παρθενική εντός έδρας αναμέτρησή της, στο τοπικό ντέρμπι με την Μποέμιανς, κόλλησε για δεύτερη σερί αγωνιστική στο 0-0, απογοήτευοντας με την εμφάνισή της.

Το μόνο θετικό για την ομάδα του Γιόζεφ Χόβανετς προήλθε από την επιστροφή στη δράση του αρχηγού της, Πάτρικ Μπέργκερ, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, αποδεικνύοντας πως ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο δεκαήμερο. Ο 34χρονος μέσος ήταν μία από τις τέσσερις αλλαγές που πραγματοποίησε στην ενδεκάδα της Σπάρτα ο Χόβανετς, από την οποία απουσίασαν –σε σχέση με το παιχνίδι με τους «πράσινους»– οι Ζόφτσακ, Βάτσεκ, Ζέμαν και ο Χόλεντα (προφανώς για να τους κρατήσει φρέσκους για τη ρεβάνς). Κάλουντα, Μπέργκερ και Στρέτπσικ αντικατέστησαν τους τρεις πρώτους στη μεσαία γραμμή, με τον Προυντνίκοφ να αποτελεί το επιθετικό δίδυμο μαζί με τον Βίλφριντ.

ΣΠΑΡΤΑ: Μπλάζεκ, Κουσνίρ, Χούμπνικ, Ρέπκα, Πάμιτς, Καλούντα (81' Ζέμαν), Μπέργκερ, Στρέτσικ (76' Γίρους), Χούσεκ, Βίλφριντ, Προυντνίκοφ (61' Κάντλετς).

Πρόταση συνιδιοκτησίας από τη Λάρισα για Κλέιτον

Η περίπτωση του Σίλβα Κλέιτον δεν έχει βγει από το μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΛ.Σύμφωνα με όσα διέρρεαν χθες από τη θεσσαλική πόλη, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έκανε επίσημη πρόταση στο «τριφύλλι» για να πάρει πίσω τον Βραζιλιάνο χαφ, ο οποίος έχει πολλούς υποστηρικτές στη συγκεκριμένη πόλη. Η Λάρισα, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, θέλει να πάρει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και ο Παναθηναϊκός είναι θετικός σ' αυτή την πρόταση. Κυκλοφόρησε μάλιστα ότι οι Θεσσαλοί δίνουν το ποσό των 850.000 ευρώ, το οποίο ακούγεται υπερβολικό, αλλά δεν αποκλείεται τίποτα. Ο Κλέιτον, όπως και να έχει, συνεχίζει να κοιτάζει στο εξωτερικό. Η Σιβασπόρ και η Ντιναμό Κιέβου εξακολουθούν να τον θέλουν, όμως ο παίκτης κοιτάζει και αλλού. Ο Μάντζιος είναι εν αναμονή και ο Τζιόλης περιμένει πρόταση από Γαλλία και Γερμανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x