Stoiximan Super League

Νέτο: «Θα περιμένω ως τον Δεκέμβρη…»

Δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι δεν έχει διευθετηθεί ακόμα το θέμα του συμβολαίου του εμφανίζεται ο Ντάρσι Νέτο στον Άρη, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει καμία πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μπακ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, με τον ίδιο να τονίζει στην «SportDay»: «Θα περιμένω τον Άρη ως τον Δεκέμβρη…»

Δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι δεν έχει διευθετηθεί ακόμα το θέμα του συμβολαίου του εμφανίζεται ο Ντάρσι Νέτο στον Άρη, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει καμία πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μπακ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, με τον ίδιο να τονίζει στην «SportDay»: «Θα περιμένω τον Άρη ως τον Δεκέμβρη…»

• Τι πιστεύεις ότι έφταιξε την περσινή χρονιά και η ομάδα έμεινε εκτός στόχων;

«Αυτό που έφταιξε περισσότερο είναι ότι η ομάδα δεν είχε σταθερή απόδοση. Μπορεί να κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μετά δύο άσχημα. Αυτό επηρέασε και ατομικά την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Χάσαμε πολλούς βαθμούς στην έδρα μας, εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες ομάδες με τις οποίες είχαμε τους ίδιους στόχους. Γενικά δεν είχαμε τη σταθερότητα για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Η ευθύνη της αποτυχίας είναι συνολική. Βαραίνει εμάς τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση, η οποία προκάλεσε πρόβλημα με τις απομακρύνσεις κάποιων ποδοσφαιριστών, και τον προπονητή, ο οποίος δεν μπόρεσε να μας δέσει ως ομάδα, παρ' ότι είχαμε ένα καλό ρόστερ που θα μπορούσε να χτυπήσει την πρώτη τριάδα».

• Θεωρείς ότι η αλλαγή της διοίκησης και του προπονητή έχουν φέρει άλλον αέρα στην ομάδα;

«Σίγουρα. Η τέως διοίκηση θα έλεγα ότι είχε κάπως φθαρεί. Υπήρχαν προβλήματα μισθοδοσίας, προβλήματα με ποδοσφαιριστές. Θεωρό ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει. Οπως το ίδιο ίσχυε και για τον προπονητή. Με τον ερχομό, λοιπόν, του νέου τεχνικού διδύμου το κλίμα άλλαξε, άλλα ήταν αργά. Τη δεδομένη στιγμή ο κ. Μαζίνιο κατάφερε να μας δέσει ως ομάδα. Ωστόσο πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

• Το όνομά σου ακούστηκε για άλλες ομάδες. Ποια είναι η αλήθεια; Εχεις δεχθεί πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου σου;

«Αυτό το σημείο μ' έχει κουράσει. Ολοι με ρωτούν αν θα πάω στην Αγγλία, τη Γερμανία ή τη Ρωσία που πληρώνουν καλά. Ολα αυτά τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποια κρούση. Τώρα περιμένω το διαβατήριό μου και είμαι συγκεντρωμένος στον Αρη. Δεν έχω καμιά πρόταση από το εξωτερικό ούτε από τον Αρη. Εχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και θα το τιμήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν κάνω αυτές τις δηλώσεις για να πιέσω κανέναν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και θα περιμένω τον Αρη έως τον Δεκέμβριο για να μου κάνει κάποια πρόταση. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου. Αν έρθει κάποια καλή πρόταση από άλλη ομάδα, δεν θέλω να βγει κάποιος και να πει «ότι ο Νέτο έκρυβε κάτι» ή «ο Νέτο δεν ήταν σωστός απέναντί μας». Εγώ σκέφτομαι μόνο τον Αρη, αλλά πρέπει να δω και το αύριο. Μακάρι να μου γίνει πρόταση και να μείνω στον Αρη πολλά χρόνια».

Τελευταία πρόβα με Καζάρ

Η προετοιμασία του Άρη στο Σαν Βιτζίλιο της βόρειας Ιταλίας φτάνει προς το τέλος της. Το τελευταίο φιλικό «τεστ» της ομάδας πριν επιστρέψει στην Ελλάδα θα δοθεί σήμερα (1/8, 17:00) επί αυστριακού εδάφους (σ.σ. στην πόλη Λίεντς) κόντρα στην Καζάρ από το Αζερμπαϊτζάν. Μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Χαβίτο, Κάλβο, Ρονάλντο και Πιοβετζάν και έτσι θα προφυλαχθούν από το σημερινό παιχνίδι. Βασικός πρόκειται να ξεκινήσει ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο νεαρός τερματοφύλακας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον αριστερό καρπό.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x