Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Καθοριστικό ραντεβού με Μπέτις

Στη Σεβίλλη βρίσκεται από χθες το βράδυ ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού και μόλις έφτασε στην ισπανική πόλη, πήρε άμεσα τους ανθρώπους της Μπέτις και τους ενημέρωσε για τις προθέσεις των Πειραιωτών για την περίπτωση απόκτησης του Μαρκ Γκονζάλες. Το μήνυμα που μετέφερε ο απεσταλμένος των «ερυθρόλευκων» ήταν ξεκάθαρο: «Δώστε μας τον Μαρκ»! Μετά την όποια έκβαση υπάρξει στην υπόθεση του Χιλιανού φαίνεται πως θα ασχοληθούν στον Ολυμπιακό με το θέμα του επιθετικού. Αλλαγές ετοιμάζει ο Κετσπάγια.

Στη Σεβίλλη βρίσκεται από χθες το βράδυ ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού και μόλις έφτασε στην ισπανική πόλη, πήρε άμεσα τους ανθρώπους της Μπέτις και τους ενημέρωσε για τις προθέσεις των Πειραιωτών για την περίπτωση απόκτησης του Μαρκ Γκονζάλες. Το μήνυμα που μετέφερε ο απεσταλμένος των «ερυθρόλευκων» ήταν ξεκάθαρο: «Δώστε μας τον Μαρκ»!

Εντός της ημέρας ο εκπρόσωπος των νταμπλούχων Ελλάδας θα ξεκινήσει τις επαφές και αναμένεται να καταθέσει πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ. Η πρόταση δεν αναμένεται να γίνει δεκτή από τους διοικούντες την Μπέτις και, όπως γίνεται αντιληπτό, θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι Ισπανοί φέρονται να αξιώνουν 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Χιλιανού μεσοεπιθετικού. Στον Ολυμπιακό, όμως, ελπίζουν ότι μέχρι αύριο θα έχουν καταφέρει να πείσουν την ισπανική ομάδα και να κάνουν τον 25χρονο παίκτη δικό τους με ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο από τα 4 εκατ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ, ο Γκονζάλες κρατάει κλειστό το στόμα του όσον αφορά την περίπτωση να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είμαι μια χαρά στην Ισπανία και δεν πρόκειται να μου αποσπάσουν την προσοχή όσα γράφονται για μένα. Είμαι παίκτης της Μπέτις και δεν ανησυχώ για το τι πρόκειται να γίνει. Δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος εν όψει της νέας σεζόν, ό,τι έχει σχέση με μεταγραφή το χειρίζεται ο ατζέντης μου», δήλωσε ο Χιλιανός στο «Sky Sports».

«Θα δούμε για επιθετικό»

Στον Ολυμπιακό θέλουν να δουν τι θα συμβεί με την υπόθεση του Μαρκ Γκονζάλες και μετά θα εξετάσουν το θέμα της απόκτησης ενός επιθετικού. Η σκέψη των Πειραιωτών είναι λογική, αφού ο Χιλιανός δεν είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου και αν αποκτηθεί θα καλυφθεί η μία θέση ξένου που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα οι διοικούντες λένε πως «θα δούμε αν θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή επιθετικού».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x