Ελλάδα

Αλλαγή πλάνου…

Το άδοξο τέλος (;) στην υπόθεση του Τερέλ ΜακΙντάιρ φαίνεται πως ωθεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην απόφαση να κινηθούν για παίκτη στη θέση «4» αφήνοντας στην άκρη-τουλάχιστον προσωρινά-την ενίσχυση στον «άσο». Το ενδιαφέρον στρέφεται στον Λίνας Κλέιζα. Ο Λιθουανός φόργουορντ μπορεί να κάνει τη διαφορά στη θέση «4» και εμφανίζεται ανοικτός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη. Με ριγέ εμφανίσεις οι Πειραιώτες του χρόνου.

Το άδοξο τέλος (;) στην υπόθεση του Τερέλ ΜακΙντάιρ φαίνεται πως ωθεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην απόφαση να κινηθούν για παίκτη στη θέση «4» αφήνοντας στην άκρη-τουλάχιστον προσωρινά-την ενίσχυση στον «άσο».

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν βελτιωμένη πρόταση, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, στη Σιένα για τον 32χρονο Αμερικανό γκαρντ, αλλά οι πρωταθλητές Ιταλίας ζήτησαν 2,5 εκατ. ευρώ και οι συζητήσεις διακόπηκαν. Ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του αφήνοντας ανοικτό ένα μικρό «παράθυρο», αλλά πλέον η πρωτοβουλία θα πρέπει να ανήκει στην πλευρά της Σιένα.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στον Λίνας Κλέιζα. Ο Λιθουανός φόργουορντ μπορεί να κάνει τη διαφορά στη θέση «4» και εμφανίζεται ανοικτός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη, αφού στο ΝΒΑ έχει λαμβάνειν μόλις 1,3 εκατ. ευρώ «καθαρά» την προσεχή περίοδο. Οι Πειραιώτες μπορούν να του προσφέρουν ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο για να τον κάνουν δικό τους, παρόλο που προτεραιότητα του 24χρονου άσου είναι να παραμείνει στις ΗΠΑ.

Εφόσον αποκτηθεί «τεσσάρι» και όχι «άσος», όλα δείχνουν πως ο Ζόραν Έρτσεγκ θα δοθεί δανεικός και στο ρόστερ θα παραμείνει ο Μίλος Τεόντοσιτς, κι αυτό γιατί θα πρέπει να θυσιαστεί ένας ξένος. Οι έξι θέσεις θα καλυφθούν από τους Τσίλντρες, Κελάτι, Βούιτσιτς, Χαλπερίν, τον ξένο που θα αποκτηθεί για τη θέση «4» και έναν εκ των Τεόντοσιτς και Έρτσεγκ. Εφόσον αποκτηθεί «τεσσάρι», ο Έρτσεγκ δεν θα χωρά (δεδομένης και της επιστροφής του Μαυροκεφαλίδη), ενώ στην περιφέρεια θα υπάρχει θέση για τον Τεόντοσιτς.

*Η φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν (σχεδιασμένη από τη «NIKE») θα είναι ερυθρόλευκη με ρίγες και θα θυμίζει την πρώτη εμφάνιση της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x