Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Μουσλίμοβιτς

Μετά το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε το Σάββατο, ο Ζλάταν Μουσλίμοβις έκανε το πρωί της Κυριακής θεραπεία, όπως και ο Αραμπατζής. Οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Βόσνιου επιθετικού έχουν μειωθεί, το πρήξιμο σιγά σιγά υποχωρεί και στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι ο παίκτης θα επιστρέψει πολύ γρήγορα στις υποχρεώσεις της ομάδας. .

Μετά το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε το Σάββατο, ο Ζλάταν Μουσλίμοβις έκανε το πρωί της Κυριακής θεραπεία, όπως και ο Αραμπατζής. Οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Βόσνιου επιθετικού έχουν μειωθεί, το πρήξιμο σιγά σιγά υποχωρεί και στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι ο παίκτης θα επιστρέψει πολύ γρήγορα στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Αύριο (3/8), ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί πάλι σε μαγνητική τομογραφία και θα διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα με τη Βαλερένγκα στην Τούμπα, όμως είναι αρκετά πιθανό ο Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Από κει και πέρα, μόνοι τους προπονήθηκαν οι Σαβίνι και Κοντρέρας, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες των Θεσσαλονικέων επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής. Νέο ραντεβού έχει δοθεί για το πρωί της Δευτέρας (09:00) στην Τούμπα.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της πως ο Βίκτορ Βιτόλο θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα στις 12 μ.μ στην αίθουσα VIP του γηπέδου της Τούμπας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x