Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Αναμονή για Μαρκ

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τη μεταγραφή του Μαρκ Γκονζάλες στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν προτείνει τρεις τρόπους στη διοίκηση της Μπέτις για να αποκτήσουν τον Χιλιανό αριστερό χαφ. Ορατό το ενδεχόμενο αλλαγών από τον Τιμούρ Κετσπάγια στον αγώνα ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League την Τετάρτη.

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τη μεταγραφή του Μαρκ Γκονζάλες στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν προτείνει τρεις τρόπους στη διοίκηση της Μπέτις για να αποκτήσουν τον Χιλιανό αριστερό χαφ. Ο πρώτος θέλει την ισπανική ομάδα να δέχεται την προσφορά ύψους 4 εκατ. ευρώ των Πειραιωτών, οι οποίοι θα κάνουν τον παίκτη εξ’ ολοκλήρου δικό τους. Ο δεύτερος θέλει την απόκτηση του Χιλιανού με τη μορφή συνιδιοκτησίας. Έτσι, οι Ισπανοί θα κρατήσουν ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη και οι «ερυθρόλευκοι» θα διαθέσουν λιγότερα χρήματα. Ο τρίτος θέλει τους νταμπλούχους Ελλάδας να αποκτούν με τη μορφή δανεισμού τον 25χρονο ποδοσφαιριστή. Το θέμα του Γκονζάλες αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο, αν και η Μπέτις δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να μειώσει τις απαιτήσεις της για την παραχώρησή του.

Στο μεταξύ, η ισπανική εφημερίδα «ABC» ενημέρωσε στο σημερινό της φύλλο πως ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό στις διαπραγματεύσεις για την περίπτωση απόκτησης του Μαρκ Γκονζάλες από την Μπέτις είναι ο Ερμίνιο Μενέντεζ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν παράγοντας της Σεβίλλης, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό γεγονός που επιβεβαιώνουν και από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Πιθανές αλλαγές με Σλόβαν

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού την Τετάρτη στη ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Το 2-0 κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας δίνει ένα μεγάλο αβαντάζ στους Πειραιώτες και ο Τιμούρ Κετσπάγια ίσως χρησιμοποιήσει από την αρχή τους Γκαλέτι, Ντιόγο, Μαρέσκα, ενδεχομένως και τον νεαρό Σοϊλέδη. Διαθέσιμος είναι και ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Ο Πολωνός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε (σ.σ.: ενοχλήσεις στον δικέφαλο) και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Βασίλη Τοροσίδη, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο διεθνής μπακ-χαφ θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Superleague με την ΑΕΚ (σ.σ.: πιθανότατα στις 29 Αυγούστου). Ο «Τόρο» είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να δώσει το «παρών» στους αγώνες των πλέι οφ του Champions League, αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη με τους Σλοβάκους.

Από την πλευρά του, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ θα περάσει από το Ιατρικό Κέντρο και θα εξεταστεί από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι θα του αφαιρέσουν τα ράμματα που του τοποθετήθηκαν από την επέμβαση στους κοιλιακούς. Αν δεν σημειωθεί κάποια εμπλοκή, τότε ο Άγγλος θα επιστρέψει στα μέσα Σεπτεμβρίου στους αγωνιστικούς χώρους.

Τέλος, στο κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι με την Τότεναμ αναμένεται να αγωνιστεί ο Ιεροκλής Στολτίδης, ο οποίος δείχνει μέρα με τη μέρα να ξεπερνάει το προβλήματα που τον ταλαιπώρησε την περσινή περίοδο.

To πρόγραμμα με Σλόβαν

Τρίτη 4/8

11:20 Αφιξη της αποστολής της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

17:30 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Τιμούρ Κετσπάγια στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

19:30 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

20:30 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x