Stoiximan Super League

ΛΑΡΙΣΑ: «Στηρίγματα» σε Πηλαδάκη

Ο Κώστας Πηλαδάκης δεν θα σηκώνει στο εξής μόνος του το οικονομικό βάρος της ΑΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την πώληση μεριδίου των μετοχών του στον προσωπικό του φίλο και οπαδό της ομάδας, Ανδρέα Λιόντο, με τον οποίο έγιναν συζητήσεις το Σαββατοκύριακο στον Πλαταμώνα

Ο Κώστας Πηλαδάκης δεν θα σηκώνει στο εξής μόνος του το οικονομικό βάρος της ΑΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την πώληση μεριδίου των μετοχών του στον προσωπικό του φίλο και οπαδό της ομάδας, Ανδρέα Λιόντο, με τον οποίο έγιναν συζητήσεις το Σαββατοκύριακο στον Πλαταμώνα.

Ο Ανδρέας Λιόντος είναι ιδιοκτήτης ασφαλιστικών επιχειρήσεων και αναμένεται να πάρει πέρα από μετοχές και θέση στο ΔΣ του συλλόγου. Η συμφωνία αναμένεται να επισημοποιηθεί τις το αργότερο στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ ίσως υπάρξουν και νέες είσοδοι επενδυτών στην ΠΑΕ.

*Φιλικό με την Ανόρθωση στην Κύπρο, ενδεχομένως και με μια ακόμη ομάδα της Μεγαλονήσου, θα δώσει η ΑΕΛ εφόσον αποφασιστεί η μετάθεση της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κατά μία εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x