Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Τα λένε και αποφασίζουν

Συνάντηση μεταγραφικού ενδιαφέροντος άρχισαν μετά το πέρας της απογευματινής προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Νίκος Θανόπουλος. Ο προπονητής και ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα θέσουν επί τάπητος τις μεταγραφικές εκκρεμότητες που υπάρχουν και θα πάρουν αποφάσεις για τους παίκτες που θα αποκτηθούν. Μέχρι το Σάββατο τελειώνει, θετικά ή αρνητικά, το θέμα της εισόδου νέων επενδυτών στην ΠΑΕ.

Συνάντηση μεταγραφικού ενδιαφέροντος άρχισαν μετά το πέρας της απογευματινής προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Νίκος Θανόπουλος. Ο προπονητής και ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα θέσουν επί τάπητος τις μεταγραφικές εκκρεμότητες που υπάρχουν και θα πάρουν αποφάσεις για τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Προτεραιότητα είναι η ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, όπου πέραν του Νοτιοαφρικανού Γκάξα και του Αργεντινού Χέρες, στα υπόψη προστέθηκε και ο Κάρλος Λουτσιάνο Αραούχο. Επιπλέον προσόντα του 27χρονου Αργεντινού άσου είναι πως είναι ελεύθερος (αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ουρακάν) και κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου. Η «Ένωση» ενδιαφέρεται επίσης για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού με τον Λεονάρντο να παραμένει η πρώτη επιλογή, ενός σέντερ φορ και ενδεχομένως ενός ακραίου μέσου.

Ημέρες κρίσης

Μέχρι το Σάββατο θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο όμιλος επενδυτών που είχε εκφράσει ενδιαφέρον να μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ θα αγοράσει τελικά μετοχές. Από πλευράς της διοίκησης τηρείται σιγή ιχθύος για το ζήτημα, αν και υπάρχει ανησυχία καθώς την αισιοδοξία των πρώτων ημερών που διέρρευσαν οι επαφές έχει διαδεχτεί ο προβληματισμός για «πάγωμα» της υπόθεσης. Ασφαλώς η όποια κατάληξη της υπόθεσης, θετική ή αρνητική, θα έχει αντίστοιχες επιπτώσεις και στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Πλησιάζει η πρώτη πρόβα στην Αθήνα

Την προσεχή Τετάρτη στις 19:00 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (Novasports 1) στο πρώτο της φιλικό επί αθηναϊκού εδάφους. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι επιλογές του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αφού ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα αρχίσει να δείχνει μία σαφή εικόνα των προθέσεών του για το βασικό σχήμα. Άλλωστε στις 20 Αυγούστου αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις με τον αγώνα για τον τέταρτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League και ο 62χρονος προπονητής θέλει να μοντάρει τη νέα ΑΕΚ μέσα από τα φιλικά που απομένουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x