Ελλάδα

Νέο σενάριο για ΟΣΦΠ-Άιβερσον

Μπορεί οι πληροφορίες από πλευράς Ολυμπιακού να κάνουν λόγο για προσπάθειες απόκτησης του Λίνας Κλέιζα προκειμένου να καλύψουν τη θέση «4», ωστόσο δημοσίευμα σε λιθουανική ιστοσελίδα που έχει αναπαραχθεί από αμερικάνικες αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν πρόταση 10 εκατ. δολαρίων για διετές συμβόλαιο στον Άλεν Άιβερσον. Οικογενειακό δράμα για τον Κελάτι.

Μπορεί οι πληροφορίες από πλευράς Ολυμπιακού να κάνουν λόγο για προσπάθειες απόκτησης του Λίνας Κλέιζα προκειμένου να καλύψουν τη θέση «4», ωστόσο δημοσίευμα σε λιθουανική ιστοσελίδα που έχει αναπαραχθεί από αμερικάνικες αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν πρόταση 10 εκατ. δολαρίων για διετές συμβόλαιο στον Άλεν Άιβερσον.

Ο 34χρονος γκαρντ (1,83μ.) βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και οι σύλλογοι του ΝΒΑ αδυνατούν να καλύψουν τις υψηλές απαιτήσεις του. Για το λόγο αυτό, ο Τύπος στις ΗΠΑ εκτιμά πως δεν είναι καθόλου απίθανο να απαντήσει θετικά σε ενδεχόμενη πρόταση από την Ευρώπη.

Δράμα για Κελάτι

Δύσκολες στιγμές περνά ο Τόμας Κελάτι. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ, που προ ημερών ήρθε στην Ελλάδα για να γνωρίσει το νέο του εργασιακό περιβάλλον, έχασε τη μητέρα του. Η εκλιπούσα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο πέρυσι φάνηκε να ξεπερνά, ωστόσο προ ημερών η κατάστασή της παρουσίασε επιδείνωση κι έχασε τη μάχη. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x