Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Περιμένουν τον Λοπέρα

Την εκτίμηση ότι η Μπέτις θα υποκύψει για την παραχώρηση του Μαρκ Γκονζάλες έχουν στον Ολυμπιακό. Αρχικά, ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Μανουέλ Ρουίθ ντε Λοπέρα, απέρριψε την περίπτωση να δώσει τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, όμως εμφανίζεται διατεθειμένος να συζητήσει το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας. «Να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι», είπε ο Κετσπάγια στους παίκτες και φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα του αυριανού αγώνα με τη Σλόβαν.

Την εκτίμηση ότι η Μπέτις θα υποκύψει για την παραχώρηση του Μαρκ Γκονζάλες έχουν στον Ολυμπιακό. Αρχικά, ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Μανουέλ Ρουίθ ντε Λοπέρα, απέρριψε την περίπτωση να δώσει τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, όμως εμφανίζεται διατεθειμένος να συζητήσει το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας. Ωστόσο, ισχυρός άνδρας των Ανδαλουσιάνων φέρεται να ζήτησε 6 εκατ. ευρώ για να δώσει το 100% των δικαιωμάτων του 25χρονου παίκτη στους Πειραιώτες.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι κάποια στιγμή ο κ. Λοπέρα θα μειώσει τις απαιτήσεις του και θα δώσει τη συγκατάθεσή του. Αυτή τη στιγμή δεν αναμένεται νέα βελτιωμένη πρόταση από τους νταμπλούχους Ελλάδας, αλλά σύντομα θα καθίσουν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Γκοζνάλες. Όσον αφορά τον παίκτη, εκείνος πιέζει την Μπέτις να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, προκειμένου να συνεχίσει σε μια ομάδα που μπορεί να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League.

Κετσπάγια: «Να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι»

Στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει καταλήξει ο Τιμούρ Κετσάγια, ο οποίος δεν πρόκειται να προβεί σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Ο Νικοπολίδης θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια και η άμυνα θα απαρτίζεται από τους Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στον άξονα θα χρησιμοποιηθούν σίγουρα οι Λεντέσμα και Ντουντού. Δεξί χαφ θα είναι ο Ζαϊρί, αριστερό ο Λεονάρντο (έπαιξε και χθες σε αυτή τη θέση). Ο Μαρέσκα έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα προτιμηθεί ο Ντιόγο από τον φορμαρισμένο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Ντομί, Γκαλέτι, Όσκαρ, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος και Σοϊλέδης. Εκτός έμειναν οι Κόβατς, Γκαλίτσιος, Νικλητσιώτης, Τοροσίδης, Ντάρμπισαϊρ, Στολτίδης και Παναγόπουλος.

Ο Γεωργιανός τεχνικός ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» να προσέξουν τους Σλοβάκους, οι οποίοι είναι επικίνδυνη ομάδα και τους τόνισε ότι στο Champions League δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. «Εκείνο που θέλω είναι να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι στον αγώνα. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά και να τους κερδίσουμε ξανά στην έδρα μας. Δεν θέλω να σταθεί κανείς στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Βγάλτε το από το μυαλό σας. Η Σλόβαν είναι καλή ομάδα, το διαπιστώσατε και στην έδρα της. Ξέρετε καλά, άλλωστε, ότι σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και αδύναμες ομάδες. Για αυτό χρειάζεται προσοχή, σοβαρότητα και προσπάθειας από όλους», ήταν τα λόγια του 41 ετών προπονητή.

Εν τω μεταξύ, ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Ματ Ντάρμπισαϊρ ξεκίνησαν χθες προγράμματα αποκατάστασης. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα, ο «Τόρο» αναμένεται να τεθεί πιο γρήγορα στη διάθεση του Κετσπάγια σε σχέση με τον Άγγλο επιθετικό.

Κάνουν… φτερά

Σήμερα το πρωί θα διατεθούν τα εναπομείναντα 950 εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. «Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εναπομείναντα 950 εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας θα διατεθούν σήμερα από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. Κάθε φίλαθλος δικαιούται έως δύο (2) εισιτήρια», αναφέρεται στη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x