Ελλάδα

Πολύ κοντά σε Κλέιζα

Πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του Λίνας Κλέιζα βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν στον Λιθουανό φόργουορντ συμβόλαιο που πλησιάζει αρκετά τις απαιτήσεις του. «Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός», δήλωσε ο 24χρονος άσος (2,03μ.) στο «ΦΩΣ». «Είμαστε πολύ κοντά», τόνισε ο μάνατζέρ του.

Πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του Λίνας Κλέιζα βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν στον Λιθουανό φόργουορντ συμβόλαιο που πλησιάζει αρκετά τις απαιτήσεις του (2,5 εκατ. ευρώ «καθαρά» το χρόνο) και ο ίδιος βλέποντας πως δεν μπορεί να βρει ανάλογα υψηλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ αντιμετωπίζει θετικά το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

«Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Θα ήθελα να συνεχίσω στο ΝΒΑ, αλλά αν δεν υπάρξει κάτι καλό εκεί, είναι πιθανό να επιστρέψω στην Ευρώπη και-γιατί όχι;-να παίξω στην Ελλάδα», δήλωσε στο «ΦΩΣ», ενώ ο μάνατζέρ του, Ράντε Φιλίποβιτς, επιβεβαίωσε τις επαφές και τόνισε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία: «Εδώ και ένα μήνα έχει εκδηλωθεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πελάτη μου. Είμαστε πολύ κοντά, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμη. Η πρόταση είναι για διετές συμβόλαιο με πολύ καλές αποδοχές. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να κάνει το επόμενο βήμα για να τελειώσει η μεταγραφή. Ελπίζω να κλείσουμε τη συμφωνία. Θα έχουμε εξελίξεις σύντομα».

Ο 24χρονος άσος (2,03μ.), που μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις «3» και «4», θα είχε λαμβάνειν μόλις 1,3 εκατ. ευρώ «καθαρά» μένοντας στο ΝΒΑ και οι Νάγκετς δεν δείχνουν διάθεση να του προσφέρουν μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα, το σενάριο που κυκλοφόρησε χθες από λιθουανική ιστοσελίδα και αναπαράχθηκε στις ΗΠΑ, το οποίο θέλει τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να προσφέρει 10 εκατ. δολάρια για δύο χρόνια στον Άλεν Άιβερσον, δεν διαψεύστηκε από την ΚΑΕ. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί όμως και τίποτα. Ο 34χρονος σούπερ σταρ (συμπαίκτης του Κλέιζα για ένα φεγγάρι στο Ντένβερ) δεν βρίσκει στο ΝΒΑ πρόταση που να τον καλύπτει, ενώ καμία ομάδα δεν δείχνει διάθεση να του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας μεγαλύτερης από ενός χρόνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x