Ελλάδα

Ν. Παππάς: «Ώρα να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Έτοιμος για επαναπατρισμό δηλώνει στη «SportDay» ο Νίκος Παππάς. Ο 19χρονος σούτινγκ γκαρντ μετά από ένα χρόνο στην Ισπανία θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. «Ψάχνω ομάδα στην Ελλάδα. Θέλω να παίξω στην πατρίδα την επόμενη σεζόν, έστω ως δανεικός. Σε μια ομάδα που θα έχω χρόνο συμμετοχής, ευκαιρίες και καλές συνθήκες», είπε ο άσος της Μπιλμπάο, που απολογήθηκε για το φτύσιμο σε αντίπαλο στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ Νέων κόντρα στην Ισπανία.

Έτοιμος για επαναπατρισμό δηλώνει στη «SportDay» ο Νίκος Παππάς. Ο 19χρονος σούτινγκ γκαρντ μετά από ένα χρόνο στην Ισπανία θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

«Ψάχνω ομάδα στην Ελλάδα. Θέλω να παίξω στην πατρίδα την επόμενη σεζόν, έστω ως δανεικός. Αυτό θέλω. Να παίξω στην Α1 και να κάνω το στρατιωτικό μου για να τελειώνω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει είναι τη νέα σεζόν να παίξω εδώ. Σε μια ομάδα που θα έχω χρόνο συμμετοχής, ευκαιρίες και καλές συνθήκες», είπε ο άσος της Μπιλμπάο, που έπαιξε δανεικός στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, και πρόσθεσε: «Δεν μετανιώνω που πήγα στην Ισπανία. Πήρα σπουδαίες εμπειρίες. Έκανα πρωτοφανή πράγματα για μένα, έμενα μόνος μου, έπρεπε να συντηρήσω τον εαυτό μου. Θα μου άρεσε κάποια στιγμή να γυρίσω εκεί και να παίξω στην ACB».

Μετά από ένα κοπιαστικό δίμηνο, που όμως ανταμείφθηκε με την κατάκτηση του ασημένιου στο Μουντομπάσκετ Εφήβων και του χρυσού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, ο Νίκος Παππάς μπορεί επιτέλους να ξεκουραστεί. «Ήταν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου. Μπάνια έκανα και μικρούλης. Και στο μέλλον θα έχω χρόνο για ξάπλα. Ο,τι συνέβη αυτούς τους μήνες όμως, πιθανότατα δεν θα ξανασυμβεί. Βγήκαμε δεύτεροι στη Νέα Ζηλανδία, με την Εφήβων στο Παγκόσμιο και πήραμε το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Νέων. Είναι η εξαργύρωση των προσπαθειών. Οι νίκες, η επιτυχία, η χαρά, ο κόσμος που χειροκροτεί», τόνισε.

Αν μπορούσε να διαγράψει κάτι από αυτό το υπέροχο δίμηνο, θα ήταν ένα ατυχές περιστατικό στη διοργάνωση της Ρόδου. «Υπάρχει κάτι που θα ευχόμουν να μην είχε συμβεί. Έφτυσα έναν αντίπαλο στον ημιτελικό απέναντι στην Ισπανία. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Ζητάω συγγνώμη. Ήταν λάθος μου. Όπως και να έχει, εγώ φταίω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x